Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Antonescu a cistigat la liste. Victorie aproape sigura

6-martie-2010

Antonescu şi-a impus ieri pretenţiile, obţinând susţinerea majorităţii delegaţilor la Congres pentru alegerea pe listă a conducerii PNL. Orban trage sfori să nu piardă categoric prezidenţialele. În favoarea statutului propus de Antonescu au votat 1.083 de delegaţi, în timp ce propunerea lui Ludovic Orban, de menţinere a sistemului uninominal, s-a bucurat doar de sprijinul a 258 de liberali.
Votul pro-Antonescu a fost mai consistent decât se prefigura înaintea congresului. De altfel, după votul favorabil lui Crin Antonescu din Biroul Politic şi Delegaţia Permanentă, singura miză a zilei de vineri pentru Ludovic Orban era cu ce scor va pierde. Împreună cu susţinătorii săi, a încercat joi seară şi în cursul zilei de ieri să păstreze măcar cele 400 de voturi negociate iniţial cu liderii din teritoriu. În tabăra cealaltă, Antonescu nu a purtat nicio negociere, dar oamenii săi au preferat să amplifice zvonul că, dacă nu va primi încrederea Congresului, va renunţa să mai candideze la şefia partidului.
Prin statutul adoptat ieri de delegaţi, preşedintele PNL va avea considerabil mai multe pârghii de putere decât în prezent. Funcţia de prim-vicepreşedinte a fost desfiinţată, ceea ce înseamnă că preşedintele va delega atribuţiile sale, dacă este cazul, unuia dintre cei 15 vicepreşedinţi.
În plus, şeful PNL va stabili responsabilităţile pe domenii ale vicepreşedinţilor şi membrilor Biroului Politic Central (BPC). Nu în ultimul rând, va putea numi sau revoca secretarul general cu acordul Biroului.
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one