Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

ANI sesizeaza Parchetul in cazul liberalului Eugen Nicolaescu, pentru infractiunea de fals in declaratii

ANI sesizeaza Parchetul in cazul liberalului Eugen Nicolaescu, pentru infractiunea de fals in declaratii
de R.M. HotNews.ro
Marţi, 26 ianuarie 2010, 12:07 Actualitate | Politic


Eugen Nicolaescu
Foto: AGERPRES
Agentia Nationala de Integritate a sesizat marti Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul deputatului liberal Eugen Nicolaescu, pentru infractiunea de fals in declaratii.

Dupa ce a verificat declaratiile de avere ale fostului ministru al Sanatatii, ANI a constatat ca "situatia patrimoniala reala a domnului Eugen Nicolaescu nu este corect reflectata in declaratia de avere depusa la data de 3 iunie 2009, deoarece domnul deputat a omis sa inscrie donatiile efectuate in perioada 30.10.2008 – 15.12.2008 in contul bancar deschis pe numele sau la B.C.R. S.A", afirma Agentia, intr-un comunicat de presa.

Constatarile ANI:
Eugen Nicolaescu a detinut conturi bancare la B.C.R. S.A., Raiffeisen Bank si Bancpost S.A.;
in urma rulajelor debitoare si creditoare, in perioada 30 octombrie 2008 - 15 decembrie 2008, in contul deschis la B.C.R. a fost depusa suma totala de 174.200 lei;
conform extraselor de cont, s-a constatat faptul ca suma de 174.200 lei a fost integral utilizata pentru plata de bunuri promotionale (pelerine, saci de rafie, pungi, servicii de publicitate in ziar, carti vizita, carti postale, caciuli, fulare etc.);
Deputatul a sustinut ca sumele rulate prin contul bancar provin de la diverse persoane fizice si constituie cotizatii aferente campaniei electorale.

ANI precizeaza insa ca, potrivit art. 3 din Legea privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, sursele de finantare ale unui partid politic sunt "cotizatii ale membrilor de partid, donatii, legate si alte liberalitati, venituri provenite din activitati proprii, subventii de la bugetul de stat", iar "donatiile si legatele primite dupa deschiderea campaniilor electorale pot fi folosite pentru campania electorala numai dupa declararea lor la Autoritatea Electorala Permanenta". Acelasi act normativ prevede la art. 8, alin. 2 faptul ca: „Donatiile de bunuri si servicii prestate cu titlu gratuit vor fi reflectate in contabilitate ...”.

Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu, in urma publicarii, de catre Academia Catavencu, a articolului "Eugen Nicolaescu (deputat PNL): 'Eu, personal, nu am luat nimic acasa'".
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one