Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

ANI: Mircea Geoana este acuzat de fals in declaratii

ANI: Mircea Geoana este acuzat de fals in
declaratii
de Carla Dinu HotNews.ro
Vineri, 29 ianuarie 2010


Mihaela si Mircea Geoana, acuzati de ANI
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Mircea Geoana, presedintele Senatului, a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta si pedepsita de art. 292 din Codul Penal, informeaza un comunicat al ANI.

Agentia il acuza pe Geoana de fals in declaratii in legatura, intre altele, cu achizitionarea unui apartament intr-un cartier rezidential din Bucuresti, a unui teren de 10.000 mp. cumparat de sotia sa si a doua locuri de parcare in valoare 733.000 de euro.

Cercetarile ANI au fost extinse si fata de Mihaela Geoana, sotia presedintelui Senatuluui, mai informeaza sursa citata.

Agentia Nationala de Integritate s-a sesizat din oficiu, in urma publicarii mai multor articole de presa care semnalau posibila nerespectare de catre Mircea Geoana, in calitate de senator in Parlamentul Romaniei, a dispozitiilor legale, referitoare la completarea si depunerea declaratiilor de avere.

Dosarul este la Parchetul General unde procurorii vor extinde cercetarile.

Cititi in comunicatul ANI atasat toate acuzatiile care i se aduc lui Mircea Geoana.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one