Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Andrei Gheorghe a provocat un accident rutier si a vrut sa fuga de la fata locului

Andrei Gheorghe a provocat un accident rutier si a vrut sa fuga de la fata locului
10-feb-2010

Andrei Gheorghe, consilierul ministrului de Finante Sebastian Vladescu, a fost implicat, marti seara, intr-un accident rutier in zona Pietei Presei Libere.

Masina pe care o conducea a lovit din spate o alta masina aflata la semafor, la volanul careia se afla un barbat. Se pare ca femeia care se afla pe locul din dreapta a fost ranita destul de puternic la cap, transmite Antena 3.

Andrei Gheorghe a plecat de la locul accidentului fara sa faca dovada ca poseda asigurarea obligatorie.

Mai mult decat atat, el nu a chemat la fata locului niciun echipaj de medici care sa verifice starea femeii, spunandu-i acesteia sa stea in masina ca o sa-si revina.

Andrei Gheorghe a declarat, pentru Antena 3, ca a vorbit cu soferul masinii si s-au inteles sa mearga la Politie. Totodata, el a recunoscut ca i-a spus femeii care se afla pe scaunul din dreapta, si care s-a plans ca are dureri de cap, sa stea linistita pentru ca ii va trece durerea.

"Am tamponat masina din fata mea, iar apoi am coborat din masina, m-am dus la sofer, am facut schimb de carti de vizita si de numere de telefon si am convenit sa ne vedem la politie, la serviciul Accidente Usoare. Doamna era un ocupant al locului din dreapta si cred ca o durea capul din cauza ca s-a lovit de tetiera si de aceea i-am spus sa stea linistita pentru ca ii va trece durerea", a declarat Andrei Gheorghe.

El a precizat ca dupa ce a plecat de la locul accidentului l-a mai sunat inca o data pe sofer pentru a se asigura ca se vor intalni la politie.

In schimb, femeia accidentata a declarat, pentru Jurnalul National, ca Andrei Gheorghe nu a vrut sa le arate asigurarea si ca a vrut sa fuga.

"Cand am vazut ca nu doreste sa stea si sa ne dea asigurarea, am iesit din masina si l-am blocat practic pentru ca el vroia sa plece. Fara sa coboare din masina, mi-a dat numarul de telefon si numarul masinii. A zis ca nu are timp si ca rezolvam problema maine. Noi nu suntem din Bucuresti. Am sunat la 112 si ne-au spus sa mergem pe Grivita sa declaram accidentul. Domnul Andrei Gheorghe, in momentul in care i-am zis ca ma doare ceafa, mi-a spus sa merg in masina ca imi trece", a precizat pentru Jurnalul National femeia aflata in masina lovita de Gheorghe.

Andrei Gheorghe ar fi scuipat si injurat un agent. Politia infirma (VIDEO)

In urma cu doi ani, publicatia CanCan a publicat un set de fotografii si un filmulet, pe site, potrivit carora Andrei Gheorghe ar fi injurat si scuipat un agent de politie care i-a cerut sa se legimiteze si sa sufle in fiola.

El s-a ales atunci cu permisul suspendat pentru 90 de zile si cu o amenda de 225 de lei
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one