Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Anastase vrea majoritate largă pentru susţinerea legii ANI

10 aug 2010

Scris de Sebastian Rusu
În contextul apropierii sesiunii extraordinare a Parlamentului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat ieri că liderii formaţiunii sale vor să construiască o largă majoritate pentru susţinerea legii ANI pe calea dialogului. Potrivit acesteia, membrii Comisiei juridice trebuie să găsească o soluţie pentru eliminarea aspectelor neconstituţionale din actuala lege a ANI, care va fi dezbătută pe 16 august. Întrebată de jurnalişti dacă PDL îşi asumă un proiect pentru promovarea modificărilor la legea ANI, Anastase a precizat că există mai multe variante, în timp ce parlamentarii din Comisia juridică vor avea astăzi o primă şedinţă şi un prim dialog pe această temă. „Există mai multe variante. Luând în considerare hotărârea Curţii Constituţionale, juriştii din Comisia juridică vor avea, înţeleg, mâine, o primă şedinţă şi un prim dialog pe această temă. Evident că dorinţa şi intenţia PDL este aceea de a construi o majoritate largă care să susţină acest proiect de lege“, a adăugat preşedintele Camerei. La rândul său, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a spus că democrat-liberalii aşteaptă întâlnirea Comisiei juridice pentru a analiza punctul de vedere al Curţii Constituţionale la legea ANI şi, apoi, vor informa care sunt paşii pentru modificarea acestei legi. De asemenea, acesta a mai menţionat că membrii Biroului Permanent Naţional (n.r. - BPN) al PDL au decis să invite parlamentarii partidului, înainte de sesiunea extraordinară, la o întâlnire de lucru.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one