Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Adevarul, atac dur la Vantu: "Isi etaleaza in toata splendoarea murdarele principii de business"

Adevarul, atac dur la Vantu: "Isi etaleaza in toata splendoarea murdarele principii de business"
de V.O. HotNews.ro
Marţi, 30 martie 2010, 17:13 Economie | Media & Publicitate

Adevarul Holding condamna in termeni duri, intr-un comunicat remis marti HotNews.ro, "cenzura" practicata de reteaua de difuzare a presei Acces Press, controlata de Sorin Ovidiu Vantu. Grupul media controlat de Dinu Patriciu atrage atentia ca "va renunta la colaborarea cu orice societate de distributie care se va alinia la asemenea cereri aberante din partea Acces Press". Revista Kamikaze, lansata de jurnalistii care au plecat de la Academia Catavencu, a reclamat luni ca este interzisa difuzarea ei prin reteaua de difuzare a presei Acces Press.

Actul de "cenzura" a fost condamnat marti si de Conventia Organizatiilor de Media.

UPDATE 1: Administratorul Acces Press, Liliana Spiridon, a declarat pentru Mediafax ca este vorba doar de o "suspendare temporara a distributiei revistei Kamikaze pana la reglemenarea aspectului comercial".

"Deoarece distributia revistei Kamikaze s-a facut fara informarea prealabila si stabilirea conditiilor comerciale cu G.E.D.P. S.A, am suspendat temporar vanzarea pana la reglementarea aspectului comercial si introducerea acesteia in catalogul Acces Press. In prezent, asteptam sa fim contactati de catre reprezentantii revistei Kamikaze pentru solutionarea reciproc avantajoasa a distributiei prin reteaua Acces Press", se arata in comunicatul Acces Press.

Din comunicatul Adevarul Holding:
Dl. Sorin Ovidiu Vantu care controleaza reteaua de presa Acces Press, dupa ce ani de zile acest lucru a fost ascuns opiniei publice, isi etaleaza in toata „splendoarea” murdarele principii de business
Dupa ce partenerul sau, dl. Sorin Rosca Stanescu, s-a folosit incorect de numele Clubului Roman de Presa pentru a obtine dubios (fara licitatie) de la unii primari slabi de inger mai multe sute de locatii in Bucuresti pentru viitoarea retea Acces Press, controlul acesteia a fost inmanat catre mai multe firme offshore despre care se stie (inclusiv angajatii stiu) ca apartin dl. Sorin Ovidiu Vantu.
Cum isi administreaza afacerile de media dl. Sorin Ovidiu Vantu este la urma urmei treaba sa. Un observator atent nu a putut insa sa nu remarce prestatia Realitatii TV in preajma alegerilor din 2009 (...)
Niciodata (...) Adevarul Holding nu si-a pus problema de a folosi arma distributiei pentru eliminarea de pe piata a competitiei.
Adevarul Holding nu accepta ca asa ceva se mai poate intampla in anul 2010, in Romania.
Societatile de distributie care vor da curs somatiei Acces Press si nu vor mai vinde revista „Kamikaze” nu vor mai putea comercializa produsele Adevarul Holding, inclusiv carti si DVD-uri.

Comunicatul Adevarul Holding, semnat de "Conducerea Adevarul Holding":

Adevarul Holding condamna practicile de cenzura ale Acces Press si cere ferm abandonarea acestora

Adevarul Holding a luat act cu surprindere de cererea trimisa de proprietarii si administratorii retelei Acces Press cu privire la scoaterea de la vanzare a publicatiei „Kamikaze”, editata de colegii de presa de la Ingenio Promo.

Dl. Sorin Ovidiu Vantu care controleaza reteaua de presa Acces Press, dupa ce ani de zile acest lucru a fost ascuns opiniei publice, isi etaleaza in toata „splendoarea” murdarele principii de business care au facut atata rau pietei media in ultimii cinci ani si au condus inclusiv la inchiderea unor titluri traditionale in presa scrisa printre care Ziua, Cotidianul si Gardianul.

Dupa ce partenerul sau, dl. Sorin Rosca Stanescu, s-a folosit incorect de numele Clubului Roman de Presa pentru a obtine dubios (fara licitatie) de la unii primari slabi de inger mai multe sute de locatii in Bucuresti pentru viitoarea retea Acces Press, controlul acesteia a fost inmanat catre mai multe firme offshore despre care se stie (inclusiv angajatii stiu) ca apartin dl. Sorin Ovidiu Vantu.

Cum isi administreaza afacerile de media dl. Sorin Ovidiu Vantu este la urma urmei treaba sa. Un observator atent nu a putut insa sa nu remarce prestatia Realitatii TV in preajma alegerilor din 2009, invitatiile continue facute unor indivizi care se autointituleaza jurnalisti in ciuda opozitiei si mesajelor clare transmise de CRP si AJR (este vorba despre domnii Bogdan Chireac si Sorin Rosca Stanescu) si „coincidentele” ciudate intre mesajele unor recente campanii ale postului Realitatea TV („Noi vrem respect”) si apelurile inscrise pe pancarde de mai multe sindicate la mitingurile transmise in aceeasi perioada de aceeasi televiziune (pura coincidenta) din fata Guvernului, spre finele anului trecut.

A cere insa, printr-o scrisoare oficiala trimisa mai multor societati comerciale, in anul de gratie 2010, ca o publicatie (in speta „Kamikaze”) din Romania, tara membra a Uniunii Europene, sa fie interzisa la vanzare intr-o retea de distributie denota obiceiuri si mentalitati pe care presa (inclusiv cea a grupului Realitatea) le critica in mod constant.

Adevarul Holding detine de multi ani o importanta retea de distributie in Bucuresti si in ultimele 24 de luni cate una in Cluj si Timisoara, insumand peste 100 de chioscuri. Niciodata, nici in cele mai emotionale momente ale competitiei profesionale cu alte trusturi de presa, Adevarul Holding nu si-a pus problema de a folosi arma distributiei pentru eliminarea de pe piata a competitiei.

Nu numai ca o asemenea masura are iz puternic de practici concurentiale incorecte (asteptam ca institutia abilitata, respectiv Consiliul Concurentei, sa se sesizeze si sa studieze cazul), dar ea este una pe care Adevarul Holding o considera profund imorala si incorecta la adresa colegilor de la revista „Kamikaze”.

Pur si simplu, Adevarul Holding nu accepta ca asa ceva se mai poate intampla in anul 2010, in Romania.

In consecinta, Adevarul Holding ia atitudine impotriva acestor practici, critica public asemenea initiative si potrivit atitudinii sale principiale de a face distributie de presa, clauza prezenta in toate contractele noastre de gen, va renunta la colaborarea cu orice societate de distributie care se va alinia la asemenea cereri aberante din partea Acces Press.

Altfel spus, societatile de distributie care vor da curs somatiei Acces Press si nu vor mai vinde revista „Kamikaze” nu vor mai putea comercializa produsele Adevarul Holding, inclusiv carti si DVD-uri.

Cine se preteaza la asa ceva nu poate fi partener de business cu Adevarul Holding! Iar verdictul final va fi dat de cititori si nu de distribuitori.

Conducerea Adevarul Holding
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one