Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Spitalele au datorii de peste 100 mil. euro la furnizorii de medicamente

30 mai 2010

Spitalele din tara au acumulat datorii de peste 100 de milioane de euro catre furnizorii de medicamente, care, chiar daca dau in judecata unitatile sanitare si obtin castig de cauza, nu pot isi pot practic recupera banii.

PUBLICITATE:

"Vorbim despre total sumelor la care s-a depasit termenul de plata, nu si despre cele aflate inca in termenul de 180 de zile. Situatia este extrem de grava, insa, din pacate, nu sunt multe de facut. Chiar si in cazurile in care s-a castigat procesul, nu ai ce sa iei de la spitale, pentru ca acestea, conform legii, nu pot fi executate silit. Ce sa facem? Sa le luam paturile? Nu facem asa ceva", au declarat reprezentantii Asociatiei Distribuitorilor de Medicamente din Romania (ADMR), citati de NewsIn.

Potrivit ADMR, unele spitale au fost date in judecata, pentru neplata datoriilor, inca de acum doi-trei ani.

In topul datoriilor, se afla Spitalul de Urgenta din Targu-Mures, cu 72,5 milioane de lei (circa 17,3 milioane de euro). Urmeaza Spitalul de Urgenta Braila (33 milioane de lei), Spitalul de Urgenta Slatina (26 milioane de lei), Spitalul de Urgenta Arad (21,8 milioane lei), Spitalul de Urgenta Bacau (21 milioane lei) si Spitalul de Urgenta Neamt (20 milioane lei).
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one