Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Politia concediilor medicale a dat amenzi de 900.000 de lei

11 iunie 2010

Timp de trei saptamani 1.540 de medici care au eliberat certificate de concediu medical au fost luati la verificat de reprezentantii Caselor de asigurari de sanatate din toata tara, scrie Gandul. In neregula au fost 336 dintre ei.

Cei mai multi pacienti cu chef de plecat de acasa in perioada in care promisesera sa zaca regulamentar in pat a avut judetul Botosani, unde, din 19 persoane controlate, noua lipseau de la domiciliu. Iar cele mai numeroase nereguli la acordarea concediilor medicale au fost descoperite in Bistrita-Nasaud, unde nici unul dintre medicii controlati nu respectase prevederile legale cand le daduse pacientilor hartie ca pot sa stea acasa.

Din amenzile aplicate si sumele incasate in urma respingerii de la plata a concediilor medicale care au fost eliberate ilegal s-au adunat, in total, la Fondul Unic de Asigurari de Sanatate 900.000 de lei, in trei saptamani de controale. "In urma controalelor, Fondul Unic de Asigurari de Sanatate a fost suplimentat cu suma de peste 900.000 lei. Cititi mai multe despre amenzile date de politia concediilor medicale pe www.gandul.info.
sursa :http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one