Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

MS: Vaccinarea copiilor impotriva A/H1N1 va incepe in februarie

MS: Vaccinarea copiilor impotriva A/H1N1 va incepe in februarie
Astazi, ora 11:09
Avocatnet.ro
Ministerul Sanatatii estimeaza inceperea campaniei de vaccinare a copiilor cu varste cuprinse intre 6 ani si 16 ani din luna februarie 2010, daca vaccinul pentru aceste categorii de varsta va fi aprobat de catre Agentia Nationala a Medicamentului, dupa cum informeaza un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii, publicat miercuri. De asemenea, acordul parintilor este obligatoriu.
In prezent, Institutul National de Cercetare - Dezvoltare Cantacuzino, producatorul vaccinului deruleaza in prezent testele clinice pentru aceste categorii de varsta.

Campania de vaccinare in scoli va fi organizata impreuna cu Ministerul Educatiei, cele doua institutii colaborand la desfasurarea tuturor campaniilor de vaccinare realizate in Programul National de imunizare.

La fel ca in cazul vaccinarii persoanelor adulte, vaccinarea scolarilor si a celor din gradinite nu este obligatorie. Parintii vor fi consultati, solicitandu-se acordul in vederea vaccinarii.
sursa http://www.avocatnet.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one