Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, pledeaza pentru taxa fast-food: In ultimii sapte ani numarul copiilor obezi s-a dublat

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, pledeaza pentru taxa fast-food: In ultimii sapte ani numarul copiilor obezi s-a dublat
de R.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 6 februarie 2010, 18:15 Actualitate | Esenţial

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si-a reafirmat sambata sustinerea pentru introducerea taxei pe produsele fast-food, argumentand ca, in ultimii sapte ani, numarul copiilor obezi din Romania s-a dublat, relateaza Agerpres.

"Eu nu renunt, in principiu, la aceasta idee (...) Eu nu pot, chiar daca nu vin din sistemul medical, sa nu vad ca in ultimii sapte ani numarul copiilor obezi s-a dublat. Eu vorbesc in principal, cand vorbesc de alimentatie nesanatoasa, de pericolul care ii paste pe copii si tineri", a declarat, la Zalau, ministrul.

El a precizat ca jumatate din populatia adulta a Romaniei are probleme de obezitate.

"Vom reanaliza posibilitatea concreta, modalitatile de formulare si de introducere a unei asemenea masuri, in urma discutiilor si dezbaterilor pe care le-am avut", a subliniat Cseke Attila.

Noua taxa pe produsele fast-food propusa de Ministerul Sanatatii ar putea fi perceputa chiar din acest an companiilor care produc, importa sau prepara produse tip fast food, de patiserie-cofetarie, snacksuri, chipsuri, precum si bauturi racoritoare.

Masura a fost insa vehement criticata in ultimele saptamani de catre patronatele si sindicatele din industria agro-alimentara, care au acuzat ca o astfel de masura nu ar face decat sa majoreze preturile si sa incurajeze economia subterana.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one