Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Medic primar la Spitalul de Urgente M.S. Curie: salariu de 8.300 de lei

1 iunie 2010

Un medic primar de la Spitalul Clinic de Urgente M.S. Curie a incasat, luna trecuta, cel mai mare salariu net din institutie, de 8.300 de lei, cu circa 20% mai mult decat managerul unitatii, care a incasat in aprilie 6.500 de lei.

Directorul spitalului a mai fost intrecut si de un alt medic primar din cadrul A.T.I (Anestezie-Terapie Intensiva), care figureaza pe lista cu o remuneratie aferenta lunii aprilie de aproape 8.000 de lei.

Tot in cadrul aceleiasi sectii, medicii primari castiga intre 5.000 si 6.000 de lei, salarii comparatibile cu cel ale ministrului Sanatatii, de 5.300 de lei.

Din randul asistentelor, cele mai bine platite sunt cele din cadrul A.T.I, lefurile atingandand si 2.600 de lei. Salarii de sub 1.000 de lei au avut muncitorii necalificati, spalatoresele si infirmierele.

"Recordul" negativ pe luna aprilie este detinut de un medic rezident an IV, care a incasat doar 281 de lei, de trei ori mai putin decat un arhivar, potrivit informatiilor publicate pe site-ul institutiei.
sursa :http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one