Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul închide cel puţin 150 de spitale

11 mai 2010

În Scrisoarea de intenţie a autorităţilor române către FMI, autorităţile române sunt hotărâte să nu reînnoiască "autorizaţiile pentru cel puţin 150 dintre cele mai ineficiente spitale, conform clasificării, până la finele anului".

De asemenea, în documentul ciatat Guvernul anunţă că intenţionează să reducă numărul de paturi din spitale cu 9.200.

TAGURI
spitalescrisoarefmi
Alte măsuri privind sistemul de sănătate cuprinse în scrisoarea de intenţie sunt:

- introducerea unui impozit pe cifra de afaceri planificată pentru distribuitorii de medicamente.

- pentru îmbunătăţirea fluxului de venituri din sistemul sanitar şi pentru soluţionarea stocului de arierate suntem hotărâţi să introducem taxele aferente serviciilor care să fie plătite de pacienţi până anul viitor (...)

sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one