Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Doua feluri de porumb modificat genetic de anul aceata

Doua feluri de porumb modificat genetic de anul aceata pe mesele noastre
16-feb-2010


In Monitorul Oficial de luni, 15 februarie 2010 s-a publicat Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale privind aprobarea Catalogului oficial al soiurilor de planta de cultura din Romania pentru anul 2010.
In anexa alaturata ordinului se gasesc toate soiurile aprobate spre cultivare in Romania in 2010. Conform anexei, anul acesta vom putea sa regasim in circuitul agricol doua culturi modificate genetic: porumbul PR36K64 si PR37D22. Amandoua soiurile au fost aprobate si de Uniunea Europeana spre cultivare si au fost publicate spre informare in Jurnalul Oficial al UE, pe 5.8.2009.
sursa http://think.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one