Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cozi imense la vacin AH1N1

Peste 1.500 de persoane asteptau sambata sa se vaccineze impotriva gripei porcine
de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 9 ianuarie 2010, 12:29 DoctorH - DoctorH Actualitate

Peste 1.500 de persoane asteptau, sambata, sa fie vaccinate contra virusului gripal A/H1N1 la Institutul "Matei Bals" din Capitala, imunizarea efectuandu-se in cele trei cabinete medicale special amenajate, relateaza Mediafax. Pana la ora 11.00, fusesera vaccinate aproximativ 440 de persoane impotriva gripei noi.

Sambata dimineata, la Institutul "Matei Bals" fusesera aduse inca 5.000 de doze de vaccin contra A/H1N1 de la Institutul "Cantacuzino", dupa ce vineri au fost numeroase solicitari de imunizare fata de gripa noua.

Aproximativ 210.000 de persoane s-au vaccinat pana in 3 ianuarie 2010, iar dupa aceasta data numarul solicitarilor a crescut de zece ori, in conditiile in care rata de transmitere a virusului a crescut de la 3-4 la suta la 8-10 la suta, a anuntat, joi, Ministerul Sanatatii.

Campania de vaccinare contra virusului A/H1N1, care este gratuita, a fost extinsa de Ministerul Sanatatii, la mijlocul lunii decembrie 2009, la toate categoriile de populatie cu varsta de peste 16 ani.

In 15 decembrie 2009, autoritatile anuntau ca Romania este pregatita sa produca, pana in februarie 2010, cinci milioane de doze de vaccin.

Campania de vaccinare a inceput in 26 noiembrie 2009, cu livrarea a 1.340.000 de doze de vaccin.

Vaccinul se afla in teste pana la sfarsitul acestei luni, iar daca testarea va fi favorabila, de luna viitoare s-ar putea incepe vaccinarea copiilor.

Pana vineri, in Romania murisera 82 de persoane din randul celor infectate cu A/H1N1.
sursa http://www.hotnews.ro/
P.s - Ce fac medicii de familie ?
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one