Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Gripa AH1N1 face noi victime: inca 2 decese

Gripa AH1N1 face noi victime: inca 2 decese

In ultimele 24 ore s-au confirmat 120 de cazuri noi de gripa cu virus AH1N1, din care 2 decese. Cele mai multe au fost inregistrate in Bucuresti (20).

Totalul cazurilor inregistrate pana in acest moment este de 5870 si 65 decese.

Cum ne ferim de imbolnavire?

Ne spalam des cu apa si sapun;
Mai des ca oricand, in aceasta perioada, trebuie sa ne spalam fata si nasul pentru scaderea incarcaturii microbiene;
Atunci cand stranutam, folosim batista de unica folosinta, iar, daca nu avem, este de preferat sa stranutam pe maneca sau pe umar, pentru a evita raspandirea particulelor posibil infectante;
Evitam aglomeratiile, atunci cand nu este neaparat necesara prezenta noastra in aceste locuri;
Evitam, in aceste zile, gesturile familiare (ex. imbratisari, strangerea mainilor etc);
Evitam calatoriile in strainatate, daca acest lucru nu este strict necesar;
Folosim masti sau ne protejam cu batiste, in locurile aglomerate si expuse la risc.
sursa http://www.eva.ro/sanatate/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one