Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Aparatul anticancer a fost adus si in Romania

19 martie 2010


Okazii.ro
Cea mai eficienta aparatura pentru diagnosticarea si prevenirea tumorilor la san, DATG - angiotermografia dinamica, este disponibila de acum si in Romania.

Aparatul a fost adus pe piata de Mihaela Borcea, sotia lui Cristi Borcea, si a fost prezentat publicului joi, informeaza Cancan.

Mihaela Borcea incearca de mai multi ani sa ofere cele mai noi si mai performante tehnologii pentru imbunatatirea sanatatii femeilor.

Inovatia a fost prezentata de catre dr. Daniele Montruccoli, medic oncolog, ginecolog si specialist in cancerul la san, dar si profesor de Oncologie la Universitatea "La Sapienza" din Roma.

DATG poate nu numai sa dea un diagnostic pentru cancer, ci poate sa si localizeze leziunile preinvazive, inainte ca ele sa se transforme in cancer
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one