Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

FMI a aprobat cea de-a cincea tranşă pentru România

3 iulie 2010


Consiliul Executiv al FMI a aprobat, vineri, a patra revizuire a acordului stand-by cu România, astfel că va elibera cea de-a cincea tranşă din împrumut, în valoare de aproximativ 900 milioane de euro.

Boardul Fondului Monetar Internaţional s-a reunit vineri, 2 iulie, şi a dat undă verde celei de-a cincea tranşă din creditul contractat de Guvern, relatează Realitatea.net.

Tranşa a fost eliberată în condiţiile în care Consiliul Executiv al FMI a aprobat cea de-a patra revizuire a acordului stand-by cu România iar banii vor ajunge la Banca Naţională a României în decurs de două zile lucrătoare.

FMI, Uniunea Europeană şi Banca Mondială au hotărât anul trecut să ofere României un împrumut în cuantum de 20 de miliarde de dolari. Până acum, ţara noastră a primit patru tranşe de la FMI, în valoare totală de 9,3 miliarde de euro, de la Uniunea Europeană au venit 2,5 miliarde, iar de la Banca Mondială, 300 de milioane de euro.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one