Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Statul român, tot mai aproape de a deveni acţionar la Rompetrol

14 iulie 2010


Ultima ofertă a Kazmunai Gaz, în cadrul discuţiilor cu Ministerul de Finanţe privind plata datoriilor istorice a Rompetrol Rafinare, este achitatea, în acest an, a sumei de 100 de milioane de dolari.

Preşedintele executiv al Rompetrol Grup, Saduokhas Meraliyev crede că există două posibilităţi: plata integrală a datoriei sau conversia restului datoriei - după plata celor 100 de milioane de dolari – în acţiuni, astfel încât statul să devină acţionar la Rompetrol. Cea din urmă variată este şi cea agreată, în acest stadiu al discuţiilor, de reprezentanţii companiei. “Vom avea negocieri cu Guvernul pentru răscumpărarea acţiunilor”, a spus Meraliyev.

Astfel, Rompetrol intenţionează să răscumpere acţiunile în situaţia în care statul va dori să le vândă, bazându-se pe dreptul de preemţiune deja existent în contract. “Aş fi fericit să am Guvernul român ca partner de afaceri”, a adăugat preşedintele executiv al Rompetrol.

Grupul Rompetrol trebuie să ramburseze 2,4 miliarde de lei în contul datoriilor istorice ale rafinăriei Petromidia, angajate printr-o emisiune de obligaţiuni de stat din anul 2003.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one