Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Rus: Trebuiau bărbaţi, nu curve, pentru a pune programul PSD-PDL în slujba interesului naţional

9 iulie 2010

Fostul preşedinte al PSD Cluj Ioan Rus a declarat, joi, că ideea guvernării PSD-PDL a fost una "extrem de serioasă" şi că era nevoie de "bărbaţi, nu de curve" pentru a pune în prim-plan interesul naţional, nu al celor două partide.


Ioan Rus a declarat, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că ideea guvernării PSD-PDL după model german a fost una "extrem de serioasă", fiind pregătită la întâlniri la care au participat şi el, şi actualul preşedinte al PSD, Victor Ponta, şi Traian Băsescu.

"Guvernarea PSD-PDL a fost o idee extrem de serioasă. Am participat şi eu, aţi participat şi dumneavoastră, şi la Băsescu în birou, şi altundeva. Dacă am fi fost nemţi, şi nu români, atunci programul politic se punea în slujba României, nu al PSD sau al PDL. Asta a fost greşeala, pentru că stânga cu dreapta au guvernat în Germania patru ani, în slujba Germaniei şi au pus înainte interesul naţional. Asta trebuia să facem şi noi. Pentru asta trebuiau bărbaţi, nu curve, acolo, la masă. Noi nu ne-am încurcat, Victoraş dragu' tatii, în faptul că ne-am aliat cu ei, că aşa ne-au încurcat şi liberalii înainte, aşa s-au încurcat ei în noi şi aşa mai departe, dintr-un singur motiv, că nu am fost capabili să punem interesul României şi al românilor înaintea intereselor unui partid", a afirmat Rus, adresându-i-se lui Ponta.

Rus a spus că nu poate fi interesul PSD sau al PDL mai important decât interesul României, iar acesta a fost, de fapt, "eşecul şi în colaborarea PSD cu liberalii, şi a PNL cu PDL" şi a PSD cu PDL.

Ioan Rus a cerut conducerii PSD schimbarea discursului legat de criza economică, deoarece dezbaterea publică este canalizată aproape exclusiv pe consumatorii de buget, pe ce se întâmplă cu bugetarii.

"Nu ne concentrăm pe producătorii de buget şi nu avem o politică clară, de stimulare a producătorilor la buget, cei care produc banii pe care îi vor consuma profesorii şi pompierii. Discutăm degeaba în ţara asta. Prima prioritate trebuie să fie cine produce bani la buget, nu cei care îi consumă. La cei care consumă prioritar e cine fură mai mult de la cei care produc", a spus Rus.

Potrivit acestuia, este nevoie de altă abordare, pentru că "la televizor sunt agăţaţi nişte nemernici care nu ştiu despre ce vorbesc, fel de fel de ciuvici şi ciutaci şi alte animale de acest tip".

"Ei nu vor da niciodată soluţii valabile pentru această naţiune", a subliniat Ioan Rus.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat joi că intrarea social-democraţilor la guvernare alături de PDL a fost "o greşeală" şi "cronica unui proiect eşuat", iar susţinerea "pe şest" a PNL a costat foarte mult partidul.

"Îmi doresc să redevenim un partid foarte serios şi coerent. Sunt convins că ne-a costat foarte tare când, în 2007-2008, i-am susţinut pe şest pe liberali. Sunt convins şi îmi asum acea greşeală, că a fost o prostie că am intrat la guvernare. Sau nu neapărat o prostie, că am făcut-o cu gândul că va ieşi ceva bun, dar nu putea fi ceva bun, câtă vreme Mircea Geoană şi Traian Băsescu erau în campanie electorală şi era cronica unui proiect eşuat. Important este dacă am învăţat ceva din acea perioadă", a afirmat Ponta.
sursa ;http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one