Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

„Deontologul“ Turcescu, în panoplia şantajiştilor ipocriţi

24 iunie 2010

Scris de Nicolae Bucur
Din categoria „deontolog în slujba lui Vîntu“, Robert Turcescu a provocat din nou greaţă telespectatorilor emisiunii „Naşul“ de la B1 TV. Vizavi de şantajiştii din presă, Turcescu a vrut din nou să pozeze în fecioară neprihănită şi a vorbit minute în şir despre cât de lipsiţi de moralitate sunt jurnaliştii din ziua de azi, care iau şpagă şi care practică şantajul. „Hoţii strigă hoţii!“, am exclamat noi. Cu o neobrăzare crasă, deontologul care se dorea şef la TVR a explicat că nu este de acord cu jurnaliştii pătaţi care practică acest sport. Ziarul „Curentul“ dezvăluia, fix în urmă cu un an, mizeriile făcute de Robert Turcescu. Este adevărat că el era mai mult din specia de şantajist emoţional, dar cu acelaşi grad de vinovăţie. Demascarea lui Turcescu a realizat-o tocmai cel care îl plătise, finanţatorul Stelei, Gigi Becali. Acesta a explicat în urmă cu un an la OTV că Robert Turcescu a venit pentru a-i cere bani să scoată un CD despre Fundaţia Gojdu. Becali i-a dat suma cerută, după care Turcescu l-a făcut praf în câteva emisiuni ale sale. Enervat, Becali a încercat să îşi recupereze banii, dar Vîntu l-a rugat să îl ierte prin intermediul unui alt „deontolog“, Aurelian Pavelescu. „Robert Turcescu a venit la mine să-mi spună că face un CD cu Fundaţia Gojdu, că ştie că sunt patriot şi să-l sponsorizez eu, pe societatea lui. A luat vreo două interviuri la Budapesta, vreo două la Bucureşti - cât puteau să-l coste? Hai să spunem vreo trei-patru mii de euro cu totul. Cât credeţi că mi-a cerut? 24.000 de euro! A venit la mine - eram la biroul meu de la Marriott - s-a rugat de mine, că îşi ia casă, că nu ştiu ce... şi i-am dat. Şpagă! Ia, mă, cu 20.000 mai mult! Da’ să ştii că te iau la picioare. I-am zis: pleacă de-aici că te iau la picioare! După care, tot el cu coada sus. La Realitatea mă tot înjura. Şi-atunci i-am zis: ia dă’, mă, tu banii ăia înapoi... şi fugea de mine. Şi-atunci, o persoană pe care o respect l-a scăpat. A venit Aurelian Pavelescu la mine şi m-a rugat din partea persoanei pe care o respect foarte mult să-l iert. Este o persoană ca mine... mă-nţelegeţi, cu bani. Nu vreau să dau nume. Şi i-am zis lui Pavelescu: mă, dar atunci să scoată el din buzunar 20.000 să plătească pentru Turcescu. Da’ pentru că-l respect prea mult l-am iertat pe Turcescu, pentru persoana asta, şi pot să spun şi cine e: patronul lui!“, a răbufnit atunci Becali. Tocmai pentru acest lucru, îl rugăm pe domnul „deontolog“ Turcescu să lase ipocrizia şi să meargă pentru a se alătura colegilor de televiziune Chirieac şi Roşca în „Hall of Shame-ul“ meseriei de jurnalist!
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one