Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

OTV, Spălătoria de suspecţi

24 iunie 2010


De-a lungul vremii, în garsoniera OTV s-a perindat pentru interviuri generoase şi binevoitoare o sumedenie de personaje dubioase, de la interlopi la „vedete" ale Parchetului, ulterior încătuşate.

După arestarea lui Gigi Becali, în aprilie anul trecut, Dan Diaconescu şi-a dedicat toţi timpii de emisie disecând „abuzul" comis de procurori. Din studioul OTV, vărul Giovanni Becali ameninţa anchetatorii: „Dumneata crezi că vei mai dormi liniştit acasă? O să mă ocup să intri la puşcărie şi vei vedea ce se va întâmpla cu rozeta dumneata acolo". Era secondat de Marian Clită, ucigaşul disidentului Gheorghe Ursu, în prezent arestat pentru o nouă crimă comisă în Danemarca. Printre invitaţi - interlopul Amet Metin şi doi membri ai clanului Duduianu.

TAGURI
Gigi BecaliNati MeirMarian ClităOTVDan Diaconescu
Fugar vreme de şase ani în Austria, Severin Tcaciuc a fost extrădat şi încarcerat în august 2009. Ani la rând, în timp ce statul român se tot căznea să-l aducă în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa, Tcaciuc dădea telefoane la OTV şi purta conversaţii lungi cu un Dan Diaconescu empatic şi îngăduitor. Israelianul Nati Meir şi-a făcut campania electorală pentru prezidenţialele din noiembrie 2009 la OTV. La scurt timp a fost „săltat" de poliţişti pentru înşelăciune, după ce trei persoane au acuzat că au fost plătite de Nati Meir cu bani falşi.

Un caz mai vechi este scandalul din 2007 privind Loteria Română. Un control al ANAF a descoperit o „gaură" de peste 14 milioane de euro în bugetul Loteriei, administrat atunci de directorul general Nicolae Cristea. În fiecare zi, presa centrală dezvăluia noi nereguli din Loterie, pentru ca seara cei incriminaţi, în frunte cu directorul Cristea, erau prezenţi la OTV, unde acuzau ziarele de minciună, reavoinţă şi interese ascunse. În aceeaşi perioadă, Dan Diaconescu a fost la un pas să vândă un pachet de 10-15% din OTV chiar Loteriei Române, pe patru milioane de euro. Afacerea a căzut când Nicolae Cristea a fost schimbat din funcţie. În prezent, Cristea este judecat pentru complicitate la evaziune fiscală.

Case de la „100% Adevărat", neplătite

Relansarea OTV de la sfârşitul anului trecut, aşa cum a fost gândită de Dan Diaconescu, avea un punct de atracţie ce nu putea da greş: emisiunea „100% Adevărat", în care se ofereau telespectatorilor apartamente şi maşini de lux. OTV, prin „Videoprod Industries", a încheiat un contract cu firma fraţilor Ionuţ şi Robert Negoiţă pentru achiziţionarea mai multor locuinţe ce urmau să ajungă la câştigători. Scandalul a izbucnit în noiembrie 2009, când Ionuţ Negoiţă a dezvăluit că, din cele 33 de apartamente livrate către OTV, 16 nu fuseseră achitate. Oamenii se mutaseră însă în noile case şi riscau să fie daţi afară.

Contactat de „Adevărul", omul de afaceri Ionuţ Negoiţă ne-a declarat că şi în acest moment mai sunt zece apartamente neplătite de firma OTV-ului. „Sunt zece câştigători şi zece locuinţe rămase neplătite, dar eu nu dau cheile nimănui până nu se achită contravaloarea apartamentelor. OTV este în culpă faţă de câştigătorii ei", a spus Ionuţ Negoiţă.
sursa :http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one