Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Legea ANI a primit raport favorabil din partea Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor

11 aug 2010

Bernard Noghiu Ultimele Stiri

După mai bine de 4 ore de dezbateri, membrii Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor au votat în unanimitate raportul favorabil pentru Legea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

Daniel Buda, preşedintele Comisiei, a declarat că noul proiect de lege nu mai are probleme şi că nu va mai putea fi declarat neconstituţional. „Ceea ce a rezultat azi, aici, cu siguranţă, va rezista în faţa oricărui atac la Curtea Constituţională“, a spus deputatul PDL.

Conform delacraţiilor lui Daniel Buda, în proiectul de lege au fost reintroduse comisiile de anchetă de pe lângă Curţile de Apel şi obligativitatea unui singur formular al declaraţiei de avere care „va fi afişat pe site, adică cu datele de identificare obturate“, astfel respectând şi decizia Curţii Constituţionale.

Deputatul a precizat că nu va apărea adresa exactă a imobilelor, dar, în rest vor apărea toate datele despre averi, „inclusiv contractele care vor fi derulate cu statul de către demnitari. Au fost introduse şi cardurile de credit, deoarece s-a apreciat, în urma discuţiilor, că ar intra în sfera împrumuturilor bancare“.

Noul proiect a lărgit categoria celor care va trebui să facă această declaraţie de avere, printre cei vizaţi fiind şi membrii CES, liderii de sindicat şi liderii confederaţiilor sindicale, a mai spus deputatul.

În încheierea declaraţiilor sale, deputatul Daniel Buda a subliniat că speră că acest proiect va satisface şi cerinţele Curţii Constituţionale, şi cerinţele Comisiei Europene. El a arătat că astfel se va evita eventualitatea blocării fondurilor europene pentru România.
sursa :www.revista22.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one