Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lazea, BNR: 345.000 de bugetari ar trebui concediaţi

24 iunie 2010


Pentru ca în 2011 salariile bugetarilor să revină la nivelul de dinainte de reducerea cu 25%, un sfert dintre ei ar trebui să fie concediaţi, spune economistul-şef al BNR, Valentin Lazea, citat de Gândul.

Revenirea la nivelul de salarizare din sectorul bugetar de dinaintea reducerilor cu 25% anunţate de Guvern nu va fi posibilă anul viitor decât dacă se iau şi alte măsuri, cum ar fi concedieri sau impunerea unei săptămâni pe lună de concediu fără plată. Afirmaţia a fost făcută, în nume personal, de economistul-şef al Băncii Naţionale, Valentin Lazea, la emisiunea "După 20 de ani", care va fi difuzată duminică la Pro TV.

Întrebat câţi bugetari ar trebui concediaţi, Lazea a evitat să dea explicit cifra, însă a precizat că este vorba de un sfert dintre cei 1,38 milioane de salariaţi din acest domeniu. Mai multe despre declaraţiile făcute de economistul-şef al BNR la emisiunea După 20 de ani citiţi pe www.gandul.info.
sursa :http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one