Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul va adopta, săptămâna viitoare, normele de aplicare a reglementărilor anti-evaziune

23 iulie 2010

Guvernul va aproba, săptămâna viitoare, normele metodologice pentru măsurile împotriva evaziunii fiscale, urmând ca şi cele pentru aplicarea Codului Fiscal să fie adoptate în termen legal, a declarat joi (22 iulie 2010) primul-ministru Emil Boc.
“Potrivit prevederilor legale, pentru evaziune fiscală, săptămâna viitoare vor fi aprobate normele metodologice şi, în termenul stabilit de ordonanţa de urgenţă, normele pentru aplicarea Codului Fiscal. Vreau să asigur că nu se va depăşi cu o zi termenul legal. Ţineţi cont că plata pe iulie se face în august, deci trebuie să avem normele metodologice până la sfârşitul lunii, pentru că numai în luna august se fac plăţile pentru luna iulie.
Nu suntem în criză de timp, nu este o problemă”, a dat asigurări Boc. Termenul de adoptare a normelor metodologice privind Codul Fiscal expiră în 30 de zile de la data publicării ordonanţei de urgenţă de modificare a acestui act în Monitorul Oficial. Ordonanţa respectivă a fost publicată pe 30 iunie.
De asemenea, în privinţa garanţiilor guvernamentale acordate autorităţilor locale şi firmelor pentru cofinanţarea proiectelor europene, premierul s-a declarat nemulţumit de ritmul în care aceşti beneficiari accesează instrumentul oferit de Executiv.
“Sunt în derulare cereri de la administraţiile locale şi agenţi privaţi, dar încă ritmul nu este acela pe care mi l-aş dori şi aş vrea să se deblocheze acest mecanism şi lumea să prindă mai mult curaj şi să utilizeze acest instrument pe care statul l-a pus la dispoziţie să atragem bani de la Uniunea Europeană, utilizând pentru partea de cofinanţare naţională inclusiv sprijinul nostru”, a mai spus Emil Boc. Premierul Boc a discutat, joi, cu reprezentanţii Fondului Naţional de Garantare.
sursa :http://www.financiarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one