Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cum vă veţi reduce cheltuielile după majorarea TVA?

27 iunie 2010


Autor: Marinela Raţă
Majorarea TVA de la 19% la 24% va face ca preţurile la toate produsele şi serviciile să explodeze de la 1 iulie, adică în mai puţin de o săptămână. Este de aşteptat ca această creştere să depăşească procentul de 5%.

După măsura de majorare a TVA, luată ieri de Guvern, vor creşte nu numai preţurile la alimente, care ne afectează cel mai mult, ci şi facturile la lumină, internet, cablu, telefonie vor fi mai mari.
Coşul zilnic de cumpărături va fi astfel afectat, iar românii cu venituri mici vor fi nevoiţi să facă şi mai multe sacrificii.
Evz.ro vă prezintă mai jos câteva metode de a vă reduce cheltuielile după majorarea TVA:
Reduceţi pe cât posibil consumul la lumină şi telefon
Renunţaţi pentru o perioadă la îmbunătăţirea în garderobei
Dacă totuşi nu vreţi să reduceţi cheltuielile cu îmbrăcămintea sau încălţămintea, atunci cumpăraţi produse mai ieftine din magazinele de tip outlet, care vă oferă aceeaşi calitate, dar la preţuri mult mai mici
Amânaţi vacanţele. Dar, dacă nu vă puteţi închipui o vară fără o călătorie, atunci urmăriţi ofertele last minute, la preţuri mult mai accesibile
Consumaţi mai multe legume şi fructe, care în această perioadă pot fi achiziţionate la preţuri mai mici decât în lunile de iarnă. De regulă, în pieţe, aceste produse sunt mai ieftine decât în supermarket
Urmăriţi promoţiile la produsele de curăţat şi de îngrijire corporală
Acestea sunt doar câteva idei despre cum puteţi face economie la cheltuielile lunare.
Ajută-ne să îmbunătăţim lista de idei. Spune-ne metoda ta de a reduce cheltuielile casei.
sursa :http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one