Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: În acest an în sistemul bugetar au fost reduse 88.067 de posturi

8 aug 2010

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că în acest an în sistemul bugetar au fost reduse 88.067 de posturi, din care 14.462 erau posturi vacante, iar 73.605 reprezentau posturi ocupate.

El a adăugat că pentru o parte dintre aceste posturi, procedurile de disponibilizare sunt în derulare.
Emil Boc a spus, într-o conferinţă de presă, că în acest an, prin actele aprobate de guvern, un număr de 88.067 de posturi au fost disponibilizate. Potrivit premierului, 14.462 reprezintă posturi vacante, iar 73.605 erau posturi ocupate.

"Pentru toate aceste disponibilizări există acte normative, iar în unele situaţii procedurile sunt în derulare. Rezultatele muncii noastre de acum se vor vedea în 2011 şi 2012. E un bilanţ de etapă, suntem în grafic, dar procesul continuă. În fiecare domeniu de activitate vor rămâne atâţia oameni cât va fi nevoie", a afirmat premierul, citat de Mediafax.

Emil Boc a mai spus că a făcut apel ca restructurările să se facă pe bază de competenţă.

"Aceasta este cheia procesului de restructurare, şi anume rămânerea la slujbă a celor competenţi, iar ceilalţi să-şi găsească alt loc de muncă", a declarat premierul.

Emil Boc a spus că angajaţii disponibilizaţi au posibilitatea să se recalifice profesional sau să-şi găsească o slujbă din cele 10.000 de locuri de muncă vacante existente la nivel naţional.

Potrivit acestuia, Guvernul va sprijini mediul privat pentru a putea absorbi forţa de muncă disponibilizată din sistemul bugetar.

sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one