Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Berceanu le-a dat o lecţie liberalilor!

30 iunie 2010

Scris de Sebastian Rusu
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a respins ieri toate acuzaţiile la adresa sa din moţiunea simplă a liberalilor, intitulată „Ministrul antitransporturi şi pro-furt“, arătând că au iniţiat această moţiune deoarece au fost supăraţi pe el pentru răspunsurile pe care le-a dat la moţiunea de cenzură. „Probabil că i-am deranjat foarte tare pe colegii liberali la moţiunea de cenzură, încât s-au gândit să facă sub formă de pedeapsă această moţiune. Răspunsurile mele de acum o să-i supere şi mai tare“, a spus liderul democrat-liberalilor. Potrivit acestuia, acuzaţiile adresate cu privire la autostrada Bechtel sunt nefondate deoarece guvernul PSD a încheiat cu această companie un contract ilegal, iar Cabinetul PNL s-a „ocupat dezastruos“ de acest contract. Pe de altă parte, Berceanu a adăugat că predecesorul său, liberalul Ludovic Orban, a făcut în timpul mandatului său numai studii de fezabilitate. În acest sens, liderul democrat-liberal a punctat faptul că Orban a alocat o treime din bani pentru studii de fezabilitate la „preţuri enorme“ care vor trebui să fie refăcute pentru că vor fi vechi atunci când se va ajunge la aplicarea lor.
„Dacă v-a trebuit moţiune, vă răspund“, a replicat Berceanu, adăugând ironic: „Când mai faceţi viitoarea moţiune, vă spun şi restul“. În fond, după îndelungi dispute, moţiunea simplă a liberalilor pe Transporturi s-a dovedit a fi apă de ploaie, fiind respinsă cu 142 de voturi „împotrivă“ la 112 voturi „pentru“ şi opt abţineri.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one