Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu: Dacă România ar utiliza cele 30 de miliarde de euro de la UE, ar trece mai uşor peste criză

13 iulie 2010

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, în prezenţa preşedintelui Autorităţii Naţionale Palestiniene, Mahmoud Abbas, că dacă România ar utiliza cele 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile, de la UE, ar trece peste criza economică "mult mai uşor

"În anul cel mai bun pentru investiţiile din România, în 2008, investitorii străini au investit 8,4 miliarde euro în România. Noi avem însă 30 de miliarde de euro nerambursabili pe care trebuie să îi investim în România în perioada 2010-2013. Aş face menţiunea că doar utilizând banii de la UE la un volum de 7-10 miliarde euro pe an, România ar putea să treacă mult mai uşor peste criza economică", a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului român fusese întrebat de un jurnalist palestinian despre modul în care ţara noastră poate atrage investiţii din zona arabă.

"În seara aceasta (luni seară - n.r.) soseşte în România un grup de oameni de afaceri reprezentând un fond mutual din Emiratele Arabe care vizează investiţii în agricultură, iar proaspăt promulgata lege a parteneriatului public privat va fi de natură să stimuleze foarte mult investiţiile străine în România", a menţionat preşedintele Băsescu.
sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one