Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ada Meseşan, surpriza PDL pntru şefia TVR

28 iunie 2010

Autor: Anca Simina
Şefa biroului de presă al PDL, Ada Meseşan, a fost urcată de liderii democrat-liberali pe trambulina partidului pentru şefia Televiziunii Publice.

Surse de la vârful partidului au declarat pentru EVZ că Meseşan a fost validată aseară de conducerea PDL pentru această funcţie, cu argumentul principal al loialităţii faţă de partid. Nume ca Stere Gulea sau Florin Călinescu, pe de altă parte, au fost respinse.

Nicolicea mută cu soţia, Boc cu Baba

Propunerea PDL pentru conducerea TVR a fost ţinută însă secretă de partid, premierul Emil Boc anunţând că numele va fi făcut public doar în momentul în care, în cursul zilei de astăzi, va ajunge la parlament.

A doua propunere a PDL pentru Consiliul de Administraţie al TVR este cel al lui Paul Botez, nume avansat potrivit surselor citate de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Al treilea loc negociat de PDL în parlament a fost cedat independenţilor pentru jurnalista Nicoleta Vera, soţia liderului deputaţilor UNPR, Eugen Nicolicea. Un alt nume discutat aseară de liderii PDL pentru CA al TVR este cel al lui Cătălin Baba, secretar de stat la Educaţie şi fostul şef al Cancelariei lui Boc, propunere care va fi oficializată de guvern.

Întrucât puterea deţine majoritatea în CA al TVR, Meseşan are şanse mari să fie numită marţi în şedinţa comună a celor două Camere şi preşedinte director general al Televiziunii Publice. PDL-iştii nu exclud însă o surpriză venită din partea preşedintelui Traian Băsescu, care ar urma să avanseze, de asemenea, astăzi, o nominalizare pentru CA al TVR.

Rodica Culcer va fi susţinută să rămână director la Ştiri.

Oameni de partid şi la SRR

În Consiliul de Administraţie al Radioului Public, PDL a decis să nominalizeze tot doi oameni de partid. Este vorba de Mihai Voicu, actor de profesie şi candidat la Consiliul General la Bucureşti în 2008 şi Doina Tănase, unul dintre consilierii vicepreşedintelui Senatului, Anca Boagiu.

Pe de altă parte, propunerea guvernului pentru CA al SRR va fi Adelina Rădulescu, până de curând redactor-şef al Agenţiei NewsIn.

Nominalizările din partea partidelor, guvernului, preşedinţiei şi salariaţilor celor două instituţii intră în discuţie astăzi în parlament. Viitorii membri ai CA vor fi audiaţi în comisiile de cultură ale celor două Camere, urmând ca mâine să primească votul final, în plen.
sursa :http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one