Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Toate pensiile vor scădea de la 1 ianuarie 2011

10 iulie 2010

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a declarat vineri (9 iulie 2010) la conferinţa judeţeană a OTSD Arad, că ştie din surse sigure că de la 1 ianuarie 2011 toate pensiile vor fi impozitate cu cel puţin 15%.
‘Din câte se ştie, preşedintele Traian Băsescu a declarat zilele trecute la televiziunea publică că de la 1 ianuarie 2011 toate pensiile vor fi impozitate, adică vor fi scăzute. În fapt, noi am discutat cu colegi de la PDL despre această problemă, aceştia confirmându-ne faptul că ţinta lor este atât pensia minimă garantată de 350 lei, cât şi spre pensiile mai mici de 1.000 de lei, adică acel plafon despre care se vorbea la un moment dat că nu va fi impozitat’, a precizat deputatul Nicolae Bănicioiu.
Legat de problema reducerii pensiilor, Bănicioiu a precizat că legea unică a pensiilor care va intra în vigoare în 2011 va mai aduce şi alte scăderi ale veniturilor pensionarilor. În altă ordine de idei, deputatul Nicolae Bănicioiu a făcut cunoscut faptul că PSD a demarat acţiunea de strângere de semnături pentru depunerea unei noi moţiuni de cenzură.
sursa :http://www.financiarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one