Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

„PSD şi PNL vor denunţarea acordului cu FMI ca să fim debitori ai Rusiei şi Chinei”

14 iunie 2010

Vicepreşedintele Senatului, Anca Boagiu (PDL), consideră că Adrian Năstase şi Ion Iliescu îi „împing” pe actualii lideri ai PSD, Victor Ponta şi Mircea Geoană să forţeze evoluţia lucrurilor de pe scena politică, astfel încât să se ajungă la denunţarea acordului cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).

„PSD şi PNL vor denunţarea acordului României cu FMI pentru a transforma ţara noastră în debitorul Rusiei şi Chinei în Uniunea Europeană”, se precizează într-un comunicat remis de vicepreşedintele Senatului, Anca Boagiu (PDL), preluat de Mediafax.

Anca Boagiu sancţionează decizia preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, de a refuza intrarea în legalitate, prin „convocarea regulamentară a Biroului Permanent al Senatului, sâmbătă, 12 iulie, ca prim pas în convocarea Birourilor Permanente reunile ale Parlamentului”.


„Prin această decizie discreţionară, Mircea Geoană a ales să joace rolul de pion al PSD şi nu de om de stat, aşa cum îl obligă demnitatea de preşedinte al Senatului”, se arată în comunicat.

Vicepreşedintele Senatului a reluat ideea înaintată de ministrul de Interne Vasile Blaga, care a declarat că acordul cu FMI asigură României accesul la finanţare pe pieţele internaţionale.

„Domnii de la PSD, sprijiniţi de cei ai PNL, ne propun alternativa de a deveni debitorii Federaţiei Ruse şi ai Chinei în Uniunea Europeană, cu toate consecinţele care decurg dintr-o asemenea situaţie”, se mai arată în documentul citat.

Preşedintele Traian Băsescu a cerut conducerii Parlamentului devansarea dezbaterii moţiunii de cenzură. Mircea Geoană a refuzat, invocând prevederi constituţionale, potrivit cărora moţiunile de cenzură se dezbat după trei zile de la prezentarea în plen.
sursa ;http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one