Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Premierul de la Chişinău demască manevrele lui Vîntu de peste Prut

12 iunie 2010

Scris de Dragoş Stănculescu
Pe principiul „Gura păcătosului adevăr grăieşte!“, premierul Republicii Moldova a recunoscut ieri, în cadrul unui interviu oferit pentru Hotnews, că păgubitorul FNI şi manipulatorul opiniei publice din România, Sorin Ovidiu Vîntu, a venit la începutul acestui an în Republica Moldova şi a vorbit cu fiecare dintre liderii politici de la Chişinău. „Personal, am vorbit cu domnul Sorin Ovidiu Vîntu, dar a fost o discuţie care a vizat probleme la general. Eu, această investiţie (Publika TV - o televiziune înfiinţată de SOV la Chişinău pe tiparul Realitatea TV - n.r.) pe care a făcut-o - nu ştiu sigur că dânsul, că nu am vorbit direct de această investiţie“, a declarat Filat într-un limbaj fâstâcit. Întrebat când a avut discuţii cu Vîntu, Filat a avut brusc o pierdere de memorie. „În acest an. În acest an, probabil. La început de an, dacă nu mă înşală memoria, sau la sfârşit de anul trecut“, a spus el. Oficialul de peste Prut a continuat să vorbească despre investiţiile lui Vîntu în Moldova, însă fără a da detalii. „Nu am vorbit despre acţiuni concrete. Or, această investiţie la care vă referiţi, nu ştiu cine este fondatorul sau cine este în spatele acestei investiţii. Eu privesc ca fiind o investiţie într-un domeniu important pentru noi, cel al pieţei media. Şi atâta timp cât acest proiect este unul care, pe de-o parte dinamizează, pe de altă parte asigură competiţia, dar şi informaţia necesară cetăţeanului, este bine-venită“, a completat Vladimir Filat. Hotnews l-a mai întrebat dacă Publika TV favorizează guvernul pe care îl conduce. „Aş dori să am timpul necesar să privesc televizorul şi să fac contabilizările respective. Eu îmi fac meseria, interesul meu este să fie reflectate acţiunile, aşa cum sunt ele, iar cetăţeanul să aibă posibilitatea să ia decizii“, a încercat să răspundă Filat.

Publika TV, noua goarnă anti-România

Postul de televiziune al lui Vîntu, Publika TV, inaugurat pe 7 aprilie la Chişinău, odată cu împlinirea unui an de la protestele din 2009 care au dus la căderea comuniştilor de la putere, are ca format TV emisiunile postului Realitatea TV de la Bucureşti, controlat de Sorin Ovidiu Vîntu. Jurnaliştii care fac parte din echipa Publika TV au fost şcoliţi timp de patru luni la Bucureşti, în studiourile Realităţii, iar unii dintre ei sunt recunoscuţi pentru poziţiile lor antiromâneşti exprimate la publicaţiile controversate controlate de comuniştii lui Voronin, precum „Moldova Suverană“ sau agenţia de ştiri în limba rusă Omega. Din cadrul acestei echipe face parte şi aşa-zisa luptătoare proromână, pseudojurnalista Natalia Morari, care nu ştie limba română mai deloc şi le adresează invitaţilor săi întrebări în limba rusă în cadrul emisiunii „Fabrika“ pe care o realizează. Aceasta a ajuns jurnalistă la Chişinău după ce, chipurile, a fost aruncată afară din Rusia de către FSB, pentru că scrisese o mare anchetă, la 23 de ani, despre afacerile murdare din spatele Kremlinului.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one