Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ilie Şerbănescu: România poate să îşi declare falimentul

26 iunie 2010

Mărirea taxelor nu se va vedea imediat la buget şi nu va rezolva problema pensiilor şi a salariilor, în schimb România ar putea să-şi declare falimentul şi incapacitatea de plată, pentru ca datoriile să fie plătite de guvernele străine, a declarat, vineri, pentru Agerpres, analistul Ilie Şerbănescu.

"Dacă mărim taxele, asta se va vedea peste câteva luni, dar pensiile şi salariile trebuie plătite la zi. O ţară care plăteşte din împrumuturi pensii şi salarii este în faliment. Eu zic să ne declarăm falimentul, deci să intrăm în incapacitate de plată, iar datoria, care nu este a noastră, să fie plătită de guvernele străine", a spus analistul, ca reacţie la decizia CCR care a constatat neconstituţionalitatea unor prevederi din legile austerităţii.

Curtea Constituţională a României a decis, vineri, că este neconstituţional articolul 9 din Legea privind unele măsuri necesare în vederea restabilirii echilibrului bugetar, pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului.

sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one