Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dosarul „Voicu” sau „cum se vinde un judecător de la Curtea Supremă”

Joi, 18 Martie 2010
Nume grele din politică au apelat la „reţeaua” condusă de senatorul PSD Cătălin Voicu, pentru a face presiuni în justiţie.

Aşa arată referatul întocmit de procurorii anticorupţie şi trimis Senatului, care însoţeşte cererea de arestare a senatorului. Potrivit Hotnews, documentul conţine transcrierea unor discuţii incredibile purtate de senatorul Cătălin Voicu cu judecătorii de la Curtea Supremă, Florin Costiniu şi Cristian Jipa, dar şi modul în care se poate muşamaliza un dosar, reflectat într-o „târguială” între Voicu şi colegul său de partid Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei, Radu Mazăre.

În dosarul transmis cu ceva timp în urmă instanţei de Direcţia Naţională Anticorupţie, se arăta că „în perioada iulie - septembrie 2009, Cătălin Voicu, prevalându-se de prerogativele ce derivă din calitatea sa de senator, a primit de la un om de afaceri, în două tranşe, sumele de 250.000 RON (echivalentul a 60.000 euro) şi 200.000 euro, în schimbul intervenţiei pe lângă magistraţi din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

Afirmaţiile procurorilor sunt susţinute acum, în documentul ajuns pe masa Senatului, de convorbirea dintre Cătălin Voicu şi fostul preşedinte al Secţiei Civile a Înaltei Curţi, judecătorul Florin Costiniu, soţul preşedintelui onorific al Asociaţiei Magistraţilor din România, Viorica Costiniu, acuzat în dosar de trafic de influenţă.

sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one