Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cei 33 de oameni care au aprobat brandul de ţară. De la Copos la Felix Tătaru sau Cristian Mungiu

4 aug 2010

Logo-ul ales pentru brandul de ţară al României a fost reanalizat ieri la Ministerul Turismului de către cei peste 30 de reprezentanţi ai Consiliul de Brand, după disputa aprinsă la nivel local privind autenticitatea graficei sale. Aceştia vor decide dacă vor renunţa sau nu la grafica propusă de concernul spaniol de branding THR-TNS.

Consiliul format din membri ai autorităţilor sau persoane din mediul privat, directorii celor mai importante agenţii de turism, hoteluri, dar şi oameni de media, PR şi publicitate, a votat anterior "într-o largă majoritate" ca brandul de ţară să fie constituit din sloganul "Explore the Carpathian Garden" având ca logo o frunză.

La începutul şedinţei Consiliului de Brand, ministrul turismului Elena Udrea a anunţat că există similitudini evidente între frunza din brandul de turism al României şi cea din logo-ul unei firme de transport din Marea Britanie, potrivit Mediafax. "Singura controversă referitoare la brandul României este cea legată de izotip. Există similitudini evidente, în opinia mea, între acesta şi logo-ul unei firme de transport din Marea Britanie", a spus Udrea.

Concernul THR/TNS susţine că brandul de turism şi toate componentele sale au fost create de ea şi, ca urmare, ele trebuie considerate originale, iar existenţa de elemente grafice cu grad mare de similitudine este relativ comună, dată fiind cantitatea semnificativă de desene pe internet.
sursa :http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one