Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Administratia locala, in greva pe termen nelimitat

28 mai 2010

Cei peste 50.000 de sindicalisti ai Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA) vor intra luni in greva generala pe termen nelimitat, iar din 1 iunie vor participa la mitingurile din judete organizate de confederatiile sindicale. Biroul Executiv al FNSA a decis ieri ca membrii sai - personal contractual si functionari publici din primarii, consilii judetene si institutii subordonate acestora - sa intre in greva generala de luni, urmand ca, pe toata perioada grevei generale, salariatii sa fie prezenti la serviciu, in cadrul programului stabilit la nivelul fiecarei institutii.

Sindicalistii FNSA vor asigura doar activitatea de eliberare a certificatelor de deces. Pe de alta parte, sindicalistii de la CFR si Tarom se gandesc sa renunte la greva generala anuntata pentru ziua de 1 iunie, pe motiv ca nu ar fi afectati de masura privind reducerea salariilor cu 25%, potrivit postului Antena 3.
sursa http://www.financiarul.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one