Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Voicu: Vosganian vorbeşte de unul singur!

26 mai 2010

Scris de Sebastian Rusu
Deşi ar dori suspendarea preşedintelui după scenariul coaliţiei 322 din aprilie 2007, liderii PNL sunt precauţi întrucât, în actuala majoritate, o astfel de strategie ar fi un bluff de imagine pentru un partid de opoziţie. În acest sens, purtătorul de cuvânt al PNL, vicepreşedintele formaţiunii, Mihai Voicu, a susţinut ieri că afirmaţiile colegului său Varujan Vosganian cu privire la suspendarea lui Traian Băsescu nu reprezintă o propunere de începere a unei astfel de proceduri, ci doar afirmarea lipsei de sprijin politic a şefului statului. Pe de altă parte, întrebat de jurnalişti dacă s-a discutat în cadrul şedinţei Biroului Politic Central (n.r. - BPC) al PNL despre afirmaţiile lui Vosganian de luni, privind părerea de rău că nu se discută despre suspendarea preşedintelui, Voicu a răspuns că subiectul acesta nu a fost abordat. „Nu, nu s-a discutat nimic. Am ascultat cu mare atenţie declaraţia lui Vosganian. Ceea ce dorea să sublinieze domnul Vosganian era faptul că, în ipoteza unei astfel de proceduri, preşedintele nu s-ar mai putea bucura de sprijinul popular, este un lucru dedus şi din sondajele de opinie. Nu era o propunere de începere a unei astfel de proceduri, ci pur şi simplu afirmarea lipsei de sprijin politic de care beneficiază - între ghilimele - preşedintele Traian Băsescu în acest moment“, a spus liderul PNL cu privire la declaraţiile belicoase ale colegului său.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one