Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Viorel Catarama a fost exclus din PNL - surse

de R.M. HotNews.ro
Luni, 15 martie 2010, 13:44 Actualitate | Politic


Viorel Catarama
Foto: Rompres
Viorel Catarama a fost exclus, luni, din PNL, de catre Consiliul National Executiv al partidului, la propunerea Biroului Politic, decizia fiind luata cu 39 de voturi "pentru", sase voturi "impotriva" si patru abtineri, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale.

Propunerea de excludere a fost primul subiect pe ordinea de zi a reuniunii. Viorel Catarma nu a participat la sedinta, desi fusese invitat pentru a-si prezenta punctul de vedere, excluderea sa din partid fiind decisa in absenta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul BPC, ca exista o propunere de excludere din partid a lui Viorel Catarama, care a fost inaintata CNEx, precizand ca liberalul a fost invitat sa participe la sedinta.

Viorel Catarama a intentionat sa se inscrie in competitia pentru functia de presedinte al PNL, dar nu si-a mai depus in cele din urma candidatura. Catarama a sugerat, la Congresul extraordinar al PNL de la inceputul lunii martie, ca liderul Crin Antonescu ar dori schimbarea Statutului pentru indepartarea vocilor critice, la presiunea sponsorilor care ar urma sa plateasca datoria de 1,6 milioane de euro din campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Congresul extraordinar al PNL, ca un partid bine organizat l-ar fi exclus pe Viorel Catarama, care, "din neglijenta", este inca membru al PNL, dupa ce "a procedat in modul cel mai josnic in campania electorala".
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one