Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Viorel Cataramă îşi menţine intenţia de a candida la şefia PNL

Viorel Cataramă îşi menţine intenţia de a candida la şefia PNL

Liberalul Viorel Cataramă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că îşi menţine intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PNL, pe care o va anunţa oficial, joi, pogramul său având ca obiectiv principal intrarea la guvernare alături de PDL.

Întrebat dacă îşi menţine intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL, liberalul a răspuns afirmativ, precizând că are ca obiectiv intrarea partidului la guvernare cu PDL.

"Da, voi candida la funcţia de preşedinte. Este dreptul meu să candidez şi să promovez un program conform cu apariţiile mele publice", a susţinut Viorel Cataramă.

În plus, liberalul a spus că îşi va anunţa oficial candidatura, joi, într-o conferinţă de presă.

"În esenţă, eu susţin intrarea la guvernare alături de PDL . În acest monent este vorba de soarta PNL, de existenţa lui pe scena politică. Eu consider că dacă nu intră la guvernare alături de PDL cele două partide mari vor schimba Legea electorală şi vor scoate PNL de pe scena politică din Parlament. Asta e cea mai mare primejdie, iar prin forţe proprii în acest moment PNL nu poate să elimine decalajul de pe locul trei faţă de primele două partide. Indiferent de declaraţiilor unor lideri politici ai PNL în acest moment", a menţionat Cataramă.

El a explicat că reorganizarea internă a PNL este extrem de importantă şi nu trebuie tratată pe interese personale. "Eu consider că această problemă este extrem de importantă şi nu trebuie tratată în baza relaţiilor tradiţionale din politica românească, pe interese persoanle", a spus Cataramă.

Întrebat când va începe campania electorală, Viorel Cataramă a menţionat că va începe să discute cu colegii liberalii despre susţinerea sa după ce îşi va anunţa oficial candidatura.

Conform secretariatului general al PNL, Viorel Cataramă este membru al PNL Sector 2.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one