Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vanghelie, garantat de Vadim. Şi viceversa

12 aprilie 2010

Autor: Florin Ciornei
PSD şi PRM s-au aliat în mod oficial. Protocolul semnat ieri este valabil la nivelul Bucureştiului şi prevede o colaborare electorală la alegerile din 2012.

Marian Vanghelie şi Corneliu Vadim Tudor au, începând de ieri, un parteneriat politic scris, valabil la nivelul Bucureştiului. Colaborarea PSD-PRM se referă la acţiuni la nivelul Consiliului General al MunicipiuluiBucureşti(CGMB), dar şi în plan electoral pentru alegerile locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare.

În opinia lui Marian Vanghelie, prin acest acord „se pun bazele” unui parteneriat electoral pentru un candidat unic la Primăria Capitalei, în perspectiva alegerilor locale din 2012.
SUMARUL ARTICOLULUI
Vanghelie, garantat de Vadim. Şi viceversa
Dezvăluiri „Kamikaze”

„Aşa cum el a garantat pentru distinsa profesoară Cati Andronescu, aşa garantez şi eu acum pentru Marian Vanghelie”, a spus C.V. Tudor, punând mâna pe umărul lui Vanghelie, semn al binecuvântării protocolului PRM-PSD.

Vanghelie a declarat că a primit acceptul preşedintelui PSD, Victor Ponta, pentru această alianţă locală. „Domnul Vanghelie m-a informat despre acest parteneriat. Nu am nicio opinie, atâta timp cât reuşim să-i luăm pe toţi de lângă PDL, pentru că toate şmecheriile în Consiliul General le face PDL. Tot oamenii lui Videanu conduc Primăria Capitalei”, a declarat, pentru EVZ, Victor Ponta.

Acesta a precizat că alianţa cu PRM, încheiată la nivelul Capitalei, nu implică şi conducerea centrală a PSD.

Vadim a sărit, peste noapte, dintr-o alianţă într-alta

Înainte de semnarea protocolului PSD-PRM, Corneliu Vadim Tudor a rupt teatral, în faţa jurnaliştilor, acordul cu PDL. Şi-a motivat gestul spunând că nu mai poate tolera „jefuirea Bucureştiului de mafia regimului Băsescu”.

În urma alianţei cu democrat- liberalii, făcută după alegerile din 2008, PRM obţinuse un post de viceprimar al Capitalei. Tot din colaborarea cu PDL, liderul PRM îşi menţinuse funcţia de vicepreşedinte al Senatului în ultima parte a legislaturii 2004-2008. Acum, C.V. Tudor denunţă alianţa cu PDL.

„A fost un protocol care ne-a tras în jos pe noi, ca partid, şi pe baza căruia mafia regimului Băsescu a crezut că poate jefui în continuare Capitala, că poate defrişa în continuare parcurile bucureştene”, a comentat liderul PRM, alături de Marian Vanghelie, la conferinţa de presă organizată la sediul PSD Bucureşti.

PSD, PNL şi PRM caută o nouă majoritate

Prin noua alianţă PSD-PRM nu se schimbă însă majoritatea politică în Consiliul General al Capitalei. PDL, împreună cu PNG, au în continuare majoritate, dar fragilă, cele două partide având un singur vot în plus faţă de opoziţie.

PSD şi PNG au 28 din cei 55 de consilieri generali, în timp ce PSD, PNL şi PRM au doar 27 de membri în Consiliu. PSD, PNL şi PRM încearcă să obţină şi majoritatea în Consiliu, planul lor fiind acela de a racola un consilier PNG.

Până acolo, PSD şi PRM mai au o problemă. Cei trei consilieri generali ai PRM nu vor să-l urmeze pe C.V. Tudor şi rămân aliaţi ai PDL. Din acest motiv, liderul PRM a anunţat, totodată, că le va retrage sprijinul politic şi va cere înlocuirea acestora drept sancţiune pentru colaborarea cu „mafia PDL”.

„Le retrag sprijinul politic, şi în locul lor vor veni alţi membri PRM, care să-mi respecte decizia”, a spus C.V. Tudor. Retragerea sprijinului politic îl vizează şi pe vicepriminarul PRM Victor Iovici. Acesta era decis să rămână alături de PDL şi a declarat că nu a fost informat de C.V. Tudor asupra ruperii acordului cu democrat-liberalii.

Înlocuirea consilierilor PRM nu este însă atât de simplă. Conform procedurii, solicitarea PRM trebuie aprobată cu voturile majorităţii consilierilor generali. PDL a informat, neoficial, că nu va susţine demersul.
Oprescu rămâne rece

Unul dintre scopurile declarate ale alianţei PSD-PRM pe Bucureşti este monitorizarea acţiunilor primarului Sorin Oprescu. Acesta nu s-a arătat afectat, declarând că nu se implică în negocierile partidelor.
sursa ;http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one