Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vanghelie către Ponta: "La Romexpo stau la prezidiu, mă uit la tine şi-ţi dau"

Vanghelie către Ponta: "La Romexpo stau la prezidiu, mă uit la tine şi-ţi dau"
15-feb-2010

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, şi vicepreşedintele Victor Ponta au avut, luni, în pauza şedinţei CExN, pe hol, un schimb de replici, Ponta spunând că la Romexpo nu se va mai alerga cu Vanghelie, în timp ce acesta i-a transmis că va sta la prezidiu, se va uita la el şi îi va "da".

n pauza CExN, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a ieşit pe hol, unde s-a întreţinut cu alţi câţiva colegi.

La un moment dat, a venit şi vicepreşedintele Victor Ponta, care s-a oprit în dreptul grupului din care făcea parte Vanghelie, el spunându-i acestuia: "Noi la Romexpo nu ne alergăm. Doar la Sala Palatului".

Afirmaţia lui Ponta a stârnit o reacţie fermă din partea lui Vanghelie, care i-a replicat: "La Romexpo o să stau la prezidiu, o să mă uit la tine şi o să-ţi dau. Liniştit".

"Voi fi în sală", i-a replicat, la rândul său, Ponta, după care a părăsit grupul în care se afla Vanghelie.

Victor Ponta a declarat, recent, într-o conferinţă de presă, că speră că la Congresul din 20 februarie nu se va mai alerga pe holuri cu Marian Vanghelie, aşa cum s-a întâmplat la Congresul din mai 2005.

Disputa dintre Vanghelie şi Ponta este de notorietate în PSD.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one