Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: Ministru al Constructiilor, da, prim-vicepresedinte al PD-L, nu

27 martie 2010


Okazii.ro
Elena Udrea, actualmente secretar executiv al PD-L si ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului in Guvernul Boc spune ca nu va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al formatiunii, pentru ca, fiind atat de ocupata ca ministru, nu va avea timp sa faca treaba si pentru partid.

"Vreau sa reiterez faptul ca la urmatorul Congres nu voi candida la functia de prim-vicepresedinte. Am spus si repet: e pacat sa ocup un loc in conducerea partidului si sa nu fac treaba la partid. Mai bine fac treaba la minister. Cred ca ar trebui separate in acest moment aceste functii de prima linie in partid cu cele din Guvern. Sigur, mai putin in cazul premierului care e clar ca trebuie sa fie presedinte al partidului.

De ce nu o sa ajunga Udrea presedintele Romaniei: Femeile nu voteaza femei

Ca membru al PD-L voi sustine acest proiect de modernizare, alaturi de toti colegii din partid. Mai mult, cred ca proiectul de innoire a partidului face parte dintr-un proiect mai larg de modernizare al Romaniei. Iar din acest punct de vedere, rolul meu la Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului este mult mai important. Inclusiv pentru partid", scrie Udrea pe blogul personal.

Ea mai spune ca perioada de la minister reprezinta o trecere de la "paradigma omului politic" la "paradigma omului de stat".

"Ei bine, daca vreti, aceasta perioada de ministeriat la Dezvoltare Regionala si Turism reprezinta pentru mine o trecere de la paradigma 'omului politic', la paradigma 'omului de stat'. Nu vreau sa fiu cunoscuta drept politicianul Elena Udrea, prim-vicepresedinte al PD-L, ci drept Elena Udrea, ministrul Constructiilor si al Turismului.

Udrea va candida la functia de vicepresedinte al PD-L

Sunt convinsa ca facandu-mi bine munca la minister ajut mai mult partidul decat prin eventuala functie in partid. Sunt sigura ca daca perioada de ministeriat va fi una pozitiva si-mi voi duce la indeplinire obiectivele, colegii de partid vor aprecia munca depusa", a mai spus ministrul.

In orice caz, voi ramane in conducerea largita a partidului. Sper sa castig, in urma votului colegilor, una dintre cele 15 functii de vicepresedinte.

Iulie va ramane pentru PD-L un moment de relansare politica si sunt convinsa ca vom lua cu totii, cei care facem parte din acest partid, deciziile corecte.

PD-L este intr-adevar, partidul care se modernizeaza in Romania

Elena Udrea mai arata ca deciziile luate in Colegiul Director de saptamana trecuta arata ca PD-L este, intr-adevar, "partidul care se modernizeaza si modernizeaza in Romania".

"Cred ca deciziile luate saptamana trecuta in Colegiul Director al PD-L sunt salutare si arata o deschidere reala a partidului. Suntem primul partid care adopta in statut prevederea ca jumatate din functiile de secretari executivi sa fie ocupate de reprezentantii categoriilor profesionale: medici, profesori sau specialisti in agricultura si mediu. Este inca o dovada a faptului ca PD-L este intr-adevar partidul care se modernizeaza si modernizeaza Romania", mai arata Elena Udrea.

Se pregateste "tataia" Udrea sa devina presedinte?

Ea reitereaza ca functia pentru care va candida este aceea de vicepresedinte, ramanand in conducerea largita a partidului.

"In orice caz, voi ramane in conducerea largita a partidului. Sper sa castig, in urma votului colegilor, una dintre cele 15 functii de vicepresedinte. Iulie va ramane pentru PD-L un moment de relansare politica si sunt convinsa ca vom lua cu totii, cei care facem parte din acest partid, deciziile corecte", conchide Elena Udrea.

A.S.
sursa http://www.google.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one