Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea, şefă peste Blaga şi Videanu la PDL

20 iulie 2010

Elena Udrea va conduce organizaţia PDL Bucureşti în locul lui Liviu Negoiţă, care s-a retras după criticile formulate de Traian Băsescu. Ministrul Turismului va coordona interimar organizaţia din care fac parte şi miniştrii Adriean Videanu şi Vasile Blaga, exponenţii gărzii vechi din PDL.

Aflată într-o delegaţie oficială în Budapesta, Udrea a fost propusă pentru şefia PDL Bucureşti de însuşi preşedintele Emil Boc, avându-l drept contracandidat doar pe deputatul Costică Canacheu, care s-a autopropus.

La scrutinul secret din cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN) al PDL, „absenta" Udrea a strâns zece voturi, Canacheu a avut susţinerea a trei colegi, în timp ce şase s-au abţinut.

Negoiţă, „izolat" la Primărie

Udrea va ocupa funcţia de lider interimar al acestei organizaţii până la viitoarele alegeri, a căror dată nu a fost încă stabilită, scrutinul intern fiind îngheţat pe motiv că democrat-liberalii trebuie să se concentreze pe măsurile de redresare economică.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a susţinut, după reuniunea BPN de ieri, că Liviu Negoiţă, cel care a deţinut până acum această poziţie, a renunţat la şefia filialei „din motive personale", nefiind vorba de nemulţumiri. De altfel, primarul sectorului 3 nici nu a fost prezent la şedinţa BPN în care i s-a stabilit înlocuitorul.

„Era o ştire dacă Negoiţă ar fi participat la şedinţă. Nu l-am mai văzut de foarte mult timp pe la partid. S-a izolat la Primărie, unde intră în birou dimineaţa şi iese seara. Oricum, din ce ştim, i-a delegat viceprimarului majoritatea sarcinilor şi de la Primărie", a susţinut unul dintre liderii PDL.

Alţi democrat-liberali vorbesc despre o problemă medicală pe care Negoiţă ar avea‑o şi care i s-ar fi agravat în ultima vreme. „Negoiţă invocă probleme medicale grave ori de câte ori nu are chef să se implice în vreo cursă electorală, aşa a fost şi când s-a pus problema să candideze la Primăria Capitalei.

Supărarea de acum vine şi după ce Băsescu a criticat la Snagov activitatea PDL Bucureşti, pentru care i-a arătat cu degetul şi pe Videanu şi pe Blaga", a comentat alt democrat-liberal.

Organizaţie-trambulină pentru cariera politică

Videanu a fost criticat şi de Cristian Preda, care l-a acuzat că „a abandonat Bucureştiul şi s-a adăpostit în partid".Şefia PDL Bucureşti câştigată de Elena Udrea are şi o valoare simbolică, fiind percepută în partid nu numai ca o victorie a noii gărzi, reprezentată de ministrul Turismului, ci şi ca o trambulină de lansare, după modelul Traian Băsescu. Şeful statului şi-a croit drumul spre Primăria Capitalei din această organizaţie, funcţie pe care şi Udrea şi-ar dori-o, potrivit unor voci din partid.

Vasile Blaga şi Adriean Videanu au condus şi ei cea mai mare organizaţie a partidului, candidând pentru Primăria Generală. În vreme ce Videanu a reuşit să câştige un mandat, sub sigla Alianţei PNL-PD, Vasile Blaga a pierdut în 2008, în faţa lui Sorin Oprescu, eşec care l-a şi determinat să demisioneze din fruntea filialei.

Europarlamentarul Cristian Preda afirmă că, în perpectiva alegerilor locale din 2012, PDL are nevoie atât în Bucureşti, cât şi în alte mari oraşe, de candidaţi credibili, şi nu de lideri precum Adriean Videanu, care au ajuns miniştri deşi nu au mai dat niciun test electoral din 2005, trăind din amintiri.

Preda îl face mincinos pe Videanu

Europarlamentarul Cristian Preda l-a contrazis pe prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, calificând drept falsă afirmaţia acestuia potrivit căreia este al doilea om în partid, ca număr de voturi, după Traian Băsescu
de Valentina Deleanu
sursa ;http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one