Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: Dacă cineva află de o firmă de construcţii de-a mea, să semnaleze la DNA

4-martie-2010

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că nu are nici o legătură directă sau indirectă cu vreo firmă de construcţii, iar dacă cineva ar afla contrariul, să semnaleze DNA.


Declaraţia a fost făcută în faţa reprezentanţilor companiilor de construcţii prezenţi la seminarul Mediafax Talks about Construction Time Again.
Ea a menţionat că există cazuri în care s-a speculat că anumite companii de construcţii au fost împiedicate să participe la licitaţie, în favoarea unor firme care i-ar aparţine.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a sugerat, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar exista o legătură între arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon (PDL), şi faptul că "firmele Elenei Udrea" care lucrau în Craiova ar fi fost "scoase de pe piaţă".

"De două săptămâni circula un zvon în Craiova că Antonie Solomon va da cu subsemnatul la DNA.

Nu se ştia că va fi şi arestat chiar cu cătuşe, pentru că de câteva săptămâni au fost scoase de pe piaţă firmele doamnei Udrea care lucrau în Craiova. Firmele doamnei Udrea au lucrat în Craiova mult timp. Acum au intrat alte firme pe piaţă", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Udrea a intervenit în emisiune, respingând acuzaţiile lui Vasilescu şi avertizând că s-ar putea adresa instanţei.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, miercuri după-amiază, pentru 29 de zile, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.

sursa http://www.cotidianul.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one