Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: Am decis desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

26 mai 2010

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat ca a decis desfiintarea Companiei Nationale de Investitii, din dorinta de a elimina orice suspiciune privind cheltuirea banilor publici, iar programele deja demarate vor fi continuate de directiile de investitii ale MDRT.

PUBLICITATE:

"Programul de constructie a bazinelor de inot si a patinoarelor artificiale a fost oricum suspendat, iar in ceea ce priveste constructia salilor de sport, acestea vor fi finalizate numai acelea demarate deja. Vor fi continuate numai lucrarile la santierele deschise in anii trecuti (lucrarile de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, precum si constructia celor 80 de sali de sport incepute deja, n.r.). Toate programele care se deruleaza in acest moment vor fi derulate prin directia de investitii a ministerului", a declarat Elena Udrea, potrivit NewsIn.

De asemenea, aceasta a adaugat ca CNI era oricum in proces de restructurare, iar din cei 150 de angajati urma sa ramana 100 salariati. "Angajatii pot participa la concursurile care se vor desfasura in viitor in sistemul bugetar sau in urma restructurarii acestia nu vor mai avea un loc de munca in MDRT", a precizat ministrul.

Opozitia, dar si reprezentanti ai media si ai societatii civile, au criticat, in ultima perioada, modalitatea de folosire a banilor publici in programul de construire de sali de sport.

Compania Nationala de Investitii SA este o societate comerciala pe actiuni, infiintata in 2001, si functioneaza sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Programele Companiei Nationale de Investitii vizeaza constructia de sali de sport, consolidarea si reabilitarea salilor de sport construite inainte de anul 2000, construirea de bazine de inot si de patinoare artificiale, precum si construire si reabilitare de asezaminte culturale. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autoritatile publice locale.
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one