Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

UDMR vrea revizuirea Constitutiei, dar nu si Parlament unicameral

15-martie-2010

UDMR doreste revizuirea Consitutiei, insa vrea ca Romania sa aiba, in continuare, un Parlament bicameral, a declarat Tanczos Barna, reprezentantul maghiarilor la consultarile avute, luni, cu Traian Basescu.

"Am precizat ca suntem parteneri pentru revizuirea Constitutiei si reducerea numarului de parlamentari dupa o analiza bine gandita, insa trebuie sa precizam ca suntem consecventi in ceea ce priveste punctul de vedere cu privire la bicameralism. A doua camera vrem sa fie un for, sa reprezinte insitutiile si regiunile tarii", a precizat Barna.

Reprezentantul maghiar sustine ca UDMR este de acord in privinta descentralziarii si vrea ca functia prefecturii sa fie doar aceea de a veghea asupra legalitatii, fara a avea si alte atribute.

"Credem ca noul sistem va permite o reprezentare reala si echivoca a minoritatilor in Parlament, indiferent daca vorbim de Camera Deputatilor sau o viitoare Camera a Regiunilor", a mai spus acesta.

Tanczos Barna s-a aratat dezamagit ca PNL, PSD si PC au refuzat sa mai participe la consultari, refuzand sa treaca peste orgoliile personale si nu au tinut cont de faptul ca UDMR, in ciuda faptului ca este ziua nationala a maghiarilor, a avut reprezentanti in discutiile la Cotroceni.

"Credem ca daca noi, UDMR, data fiind situatia, am putut face un efort, si celelate partide ar fi putut sa treaca peste orgoliile personale, sa ramana la consultari si sa se discute problemele de pe ordinea de zi", a conchis maghiarul.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one