Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Traian Basescu cheama luni partidele politice la Cotroceni, pentru consultari privind situatia ANI

26 aprilie 2010

Presedintele Traian Basescu invita, luni, la Palatul Cotroceni, partidele politice parlamentare, grupul minoritatilor nationale si cu grupul parlamentarilor independenti, la consultari pe tema "situatiei generate de Decizia Curtii Constitutionale referitoare la neconstitutionalitatea unor dispozitii ale Legii de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate", informeaza Administratia Prezidentiala.

Programul consultarilor:

• Ora 17.00 – Partidul National Liberal, Partidul Social Democrat si Partidul Conservator;

• Ora 18.00 – Partidul Democrat Liberal, Uniunea Democrata Maghiara din Romania, grupul parlamentar al minoritatilor nationale si grupurile parlamentare de independenti din Parlamentul Romaniei.

Curtea Constitutionala a constatat, in 14 aprilie, ca anumite prevederi ale Legii privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate sunt neconstitutionale, inclusiv articolul 13 care stabileste atributiile ANI, respectiv verificarea declaratiilor de avere si interese, controlul depunerii la termen a acestora, constatarea neconcordantelor sau a nerespectarii hotararilor legale, constatarea incompatibilitatilor si sesizarea organelor de urmarire penala, dar si aplicarea sanctiunilor.

UPDATE - PSD, PC si UDMR anunta vor participa la consultarile cu presedintele Traian Basescu. Liberalii decid luni daca vor merge sau nu la consultarile de la Cotroceni

- PSD va participa, luni, la consultarile cu partidele politice initiate de presedintele Traian Basescu, pe tema functionarii Agentiei Nationale de Integritate, a declarat pentru Agerpres, presedintele social-democrat, Victor Ponta.

- La randul sau, presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat ca o delegatie a formatiunii pe care o conduce va merge la consultarile cu seful statului.

- Si presedintele UDMR, Marko Bela, a confirmat duminica, pentru Agerpres, ca reprezentantii Uniunii se vor prezenta luni la consultarile de la Cotoceni.

- Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat pentru Mediafax ca liberalii nu au primit nicio invitatie de la Administratia Prezidentiala pentru consultari pe tema Legii ANI, precizand ca liderii partidului vor lua o decizie in acest sens, luni dimineata, in cadrul Biroului Politic Central.
sursa: http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one