Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Syda le-a luat minţile lui Vîntu şi Patriciu

8 iulie 2010

Scris de Nicolae Bucur
Bărbaţi adevăraţi, mogulii Vîntu şi Patriciu au abandonat lupta cu Traian Băsescu şi au trecut la femeile din familia prezidenţială, făcându-şi probabil socoteala că şeful statului e mai vulnerabil când vine vorba de fetele lui. Aflaţi în criză de idei, Vîntu şi Patriciu au ordonat sclavilor lor de pe plantaţiile propagandistice să pună tunurile din nou pe mezina preşedintelui, Elena Băsescu. Prima salvă a fost trasă de howitzerul Academia Caţavencu, copilul de suflet al lui Vîntu, care a scris ieri că EBA s-ar fi despărţit de Bogdan Ionescu (alias Syda) pe motiv, cică, de Anca Boagiu, fostul ministru al Integrării în timpul cabinetului Tăriceanu I. „În 1997, Syda a fost, pentru o scurtă perioadă, consilierul personal al ministrului Integrării Europene, Anca Boagiu. Suficient timp pentru ca idila ministrului cu consilierul ei pe probleme de, ha-ha, integrare, să enerveze conducerea superioară de partid, care i-a pus în vedere Ancăi Boagiu s-o lase mai moale cu cordăceala la locul de muncă şi să scape de consilierul Syda, înainte de a afla presa amănunte, dat fiind faptul că urmează un an electoral dificil“, a scris fiţuica cu pretenţii de gazetă a lui Vîntu. Mizeriile caţavencilor sunt cât se poate de ridicole, în sensul unei documentări penibile făcute în prealabil. Alt semn că la această fiţuică nu au rămas decât strungarii convertiţi în anii ‘90 în jurnalişti. Dacă, zic ei, Syda ar fi fost consilierul şi amantul Ancăi Boagiu în 1997, atunci Syda ar fi fost un copil precoce de 17 ani care nu numai că era consilier pe probleme de integrare încă de pe băncile liceului, dar mai era şi un amant senzaţional, capabil să-i ia minţile unui ditamai ministru. Bună treabă.
Mai mult, Ministerul Integrării Europene a fost creat după alegerile din 2000, noul guvern al Romåniei înfiinţånd atunci acest portofoliu la care au fost angajaţi ulterior membri ai delegaţiei naţionale pentru negocierea Romåniei la UE. În concluzie, ministerul de care vorbesc cei de la „Caţavencu“ a fost creat după 2000, iar Anca Boagiu la condus între 2005-2007, conform CV-ul său oficial postat pe site-ul Senatului. Uimitoare logica ziariştilor de la „Academia Caţavencu“ şi „Click“! Pe acelaşi fir logic folosit de amploaiaţii lui SOV şi Patriciu, putem spune că precocul Syda a avut o relaţie cu ţărănistul Alexandru Herlea care conducea Departamentul Integrării Europene în 1997, iar mogulii cei inteligenţi şi cu reporterii lor şi mai inteligenţi au råvnit la nurii Ancăi Boagiu.
Ca să dea ceva caracter oficial poveştii, caţavencii scriu că EBA a aflat de aventura lor după ce Syda ar fi trebuit să ajungă ataşat economic la Ambasada Romåniei de la Paris, post unde şefă urma să îi fie chiar Anca Boagiu, al cărei nume a fost vehiculat pentru această slujbă. Mai mult, EBA s-a despărţit de Syda după ce a aflat că, la „17 ani“, acesta era un adevărat armăsar care făcea furori în råndul femeilor politice cu mulţi ani peste el. Şi, pe aceeaşi logică, poate şi marmota învelea în staniol banii lui Vîntu de la FNI!

Duet mogulic

Lucrånd månă-n månă, Vîntu şi Patriciu s-au vorbit să dea simultan această gogomanie, şi la scurt timp, tabloidul „Click“ preia ne-ştirea cu mare interes şi o publică pe site-ul său între poze cu piţipoance la bustul gol. Cu toate acestea, „Click“ avea de rezolvat şi o vendetă cu fetele lui Băsescu, din moment ce casa prietenului Ioanei Băsescu a fost călcată recent de paparazzii aceluiaşi tabloid. Tentativa de intrare în casa prietenului Ioanei Băsescu a fost semnalată şi de ziarul „Curentul“ în urmă cu circa o săptămånă, semn că amploaiaţii lui Patriciu sunt plătiţi periodic să hăituiască familia prezidenţială.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one