Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Suspiciuni de santaj in cazul retragerii lui Diaconescu din cursa pentru sefia PSD

Suspiciuni de santaj in cazul retragerii lui Diaconescu din cursa pentru sefia PSD
Cristina Dobreanu
Luni, 22 Februarie 2010
Fostul ministru de Externe si ex-candidat la sefia PSD Cristian Diaconescu (foto) ar fi fost monitorizat "nonstop" timp de zece zile la inceputul lunii februarie. Diaconescu a recunoscut ca unele informatii sunt adevarate, insa considera ca monitorizarea e facuta ilegal.

Social-democratul Cristian Diaconescu, care a renuntat cu zece minute inaintea inceperii votului la candidatura pentru sefia PSD, a recunoscut ca a fost la sediul SRI din Piata Victoriei pentru a avea "o discutie in legatura cu un proiect in ceea

ce priveste scutul antiracheta", asa cum ar arata o presupusa monitorizare a lui, facuta intre 1 si 10 februarie. Diaconescu nu a explicat retragerea sa intempestiva din cursa pentru sefia PSD, lasand sa se inteleaga ca ar fi fost fortat sa o faca. El a mai confirmat si ca pe 5 februarie s-a intalnit "si cu oameni de afaceri, si cu jurnalisti", ca replica la unele informatii aparute in presa, potrivit carora ar fi existat un raport de monitorizare si filmulete compromitatoare in care apare social-democratul.

Surse din zona juridica ne-au spus ca, din punct de vedere

legal, monitorizarea lui Diaconescu s-ar putea face numai in cazul in care ar fi suspect de o infractiune. Astfel, in aceasta situatie procurorul i-ar putea cere judecatorului un mandat de urmarire care presupune si interceptari telefonice, de pilda. Rezultatul urmaririi se transfera intr-un raport din care se iau informatiile relevante care sunt facute probe in dosar, iar celelalte se arhiveaza. Aceleasi surse ne-au spus ca filmarea si raportul ar fi putut fi facute mai degraba de firme private ce presteaza astfel de servicii decat de institutii ale statului.

Raportul de monitorizare a lui Cristian Diaconescu ar avea 36 de pagini si ar contine inclusiv imagini in care fostul candidat la sefia PSD apare in ipostaze compromitatoare. Liderul social-democrat a declarat ca monitorizarea sa este "exagerata" si ca "aceasta chestiune, mai mult sau mai putin personala, este legata de congresul PSD", iar "oricine face monitorizarea o face ilegal". Potrivit informatiilor aparute in presa, Diaconescu este monitorizat nonstop: mergand cu sotia la cumparaturi, vizitand pe unii dintre liderii PSD acasa, intrand in sediul SRI din Piata Victoriei sau intr-o vizita de patru ore, pe 5 februarie, la resedinta unui mogul. Mai mult, in respectivele imagini Cristian Diaconescu ar aparea deghizat cu fes pe cap, parcheaza pe strazi laturalnice si isi pune ochelari.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one