Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

SUA: Scutul antirachetă, care include elemente în România, răspunde ameninţării iraniene

SUA: Scutul antirachetă, care include elemente în România, răspunde ameninţării iraniene

Viitorul scut antirachetă american din Europa răspunde unei ameninţări din partea Iranului, a subliniat joi purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, confirmând amplasarea unor interceptoare prevăzută în România.

"Abordarea noastră revizuită este concepută pentru a răspunde ameninţării emergente pentru regiune, venind dinspre Iran", a declarat Philip Crowley. "Vom proteja interesele noastre şi pe cele ale aliaţilor noştri", a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt a confirmat anunţul făcut de preşedintele român, Traian Băsescu, privind amplasarea unor interceptoare de rachete balistice până în 2015, în cadrul proiectului scutului antirachetă american.

Noul sistem, prezentat de administraţia Barack Obama în septembrie, după o reevaluare a ameninţării balistice iraniene, este menit să contracareze rachete cu rază scurtă şi medie de acţiune, nu cu rază lungă.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one